- Konular
- 16
Peki bu romda Google Play mevcut mu? Yada uygulamaları başka bir yerden mi indirmek gerekiyor?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki bu romda Google Play mevcut mu? Yada uygulamaları başka bir yerden mi indirmek gerekiyor?
Global romun birebir aynısı sadece miui mesaj ve arama uygulaması ile geliyorPeki bu romda Google Play mevcut mu? Yada uygulamaları başka bir yerden mi indirmek gerekiyor?
İlginiz yardımlarınız için teşekkür ederim. Deneyeceğim. Sağolun.Global romun birebir aynısı sadece miui mesaj ve arama uygulaması ile geliyor
Bu Endonezya rom için mi acaba?Miui 12 güncellemesi geldi :
Recovery rom :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
OTA dan güncelleme :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet hocam yazmayı unuttum. DüzelttimBu Endonezya rom için mi acaba?
Arama ve mesajlaşma inşallah yine miui uygulamalarıdır. Bu Roma yeni geçtim sırf bu özellikler için.Evet hocam yazmayı unuttum. Düzelttim
Evet miui uygulamaları merak etmeyinArama ve mesajlaşma inşallah yine miui uygulamalarıdır. Bu Roma yeni geçtim sırf bu özellikler için.
Siz kurulum yaptınız mı eğer yaptı iseniz ekran görüntüleri atabilir misiniz zahmet olmazsa?Evet miui uygulamaları merak etmeyin![]()
Yok daha yapmadım çünkü "by greenhan" romu kullanmiyorum. Forum da konusu mecvutSiz kurulum yaptınız mı eğer yaptı iseniz ekran görüntüleri atabilir misiniz zahmet olmazsa?