Rom Redmi Note 9 Pro Endonezya Kararlı V11.0.3.0.QJZIDXM İndirme Bağlantısı

yusufcakmak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf Çakmak
Cihazım
Mİ9T Pro
Meslek
Satış Pazarlama
Konular
2
Merhabalar
Bir kaç sorum olacak yardımcı olabilirmisiniz

Note 9 Pro aldım ( Daha önce mi9t pro ya gerekli işlemleri yaparak hindistan rom yüklemiştim ) amacım ses kayıt özelliği ve google arama ve mesajlasma uygulamalarından kurtulmaktı.

Şimdi bu telefon içinde aynı işlemler ile rom yükleyebilirmiyim. yine hindistan mı yüklemek gerekir yoksa endonezya da olur mu

Uzman arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Hiparci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hiparci
Cihazım
Redmi note 4
Konular
7
Merhaba,

BL kilidinin açılmasını bekliyorum. Kilit açıldıktan sonra mi flash ile bu Roma geçiş yapabilir miyim? Joysue cihaz
Evet hocam geçebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar
Bir kaç sorum olacak yardımcı olabilirmisiniz

Note 9 Pro aldım ( Daha önce mi9t pro ya gerekli işlemleri yaparak hindistan rom yüklemiştim ) amacım ses kayıt özelliği ve google arama ve mesajlasma uygulamalarından kurtulmaktı.

Şimdi bu telefon içinde aynı işlemler ile rom yükleyebilirmiyim. yine hindistan mı yüklemek gerekir yoksa endonezya da olur mu
Cihaz joyeuse ise evet olur hocam

PowerofAirx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T Lite
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
24
Evet hocam geçebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz joyeuse ise evet olur hocam

Bu dosya da ki fastboot dosyasını indirerek uygulama da inen dosyayı seçip, Clean All seçtikten sonra flash diyoruz sadece dimi hocam?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bu dosya da ki fastboot dosyasını indirerek uygulama da inen dosyayı seçip, Clean All seçtikten sonra flash diyoruz sadece dimi hocam?

Suleymanbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
24
Güncellemeyi indirip yeniden başlat dediğimde twrp ekranına geliyor ve yükleme işlemi olmuyor neden ve nasıl yapabilirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-30-21-55-54-590_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2020-08-30-21-55-54-590_com.android.updater.jpg
    158,6 KB · Görüntüleme: 38

PowerofAirx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10T Lite
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
24

Hiparci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hiparci
Cihazım
Redmi note 4
Konular
7
Güncellemeyi indirip yeniden başlat dediğimde twrp ekranına geliyor ve yükleme işlemi olmuyor neden ve nasıl yapabilirim
Ota güncelleme yerine manuel dene hocam. Yada bulursan update recovery dosyasını ayrıca indirip hafızaya atıp twrp üzerinden install şeklini

hsdibek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sinan
Cihazım
redmi note 9pro
Konular
1
Merhaba Arkadaşlar
Note 9 Pro için arama uygulaması ve pil kullanımı sebebiyle Endonezya rom a geçtim.
Tecrübelerimi paylaşmak isterim.

1- Netflix yüklenmemesi "cihazınız bu sürümü desteklemiyor" uyarısı ile karşılaştım. Apkmirror üzerinden yükledim. Güncelleme alır mı hep boyle mi yapacağım bilmiyorum.
2.arama uygulaması Xiaomi nin kendi uygulamasi fakat beni tatmin etmedi. Ses kaydı umurumda değil zaten suç. Rehberdeki kişinin firma ve ünvanını arama ekranında görmek istiyordum. Sadece firmayı gösteriyor unvan yok. Samsung A5 2016 veya Huawei p smartta sorun yok.
Arama cevaplama iğrenç neredeyse ekranın yarisina kadar yukarı çekmek gerekiyor. Dokunup açmak yok sanırım.
3.exchange hesabı Office 365 hesabı ekleme bunda da yok ki android 7 Samsung telefonumda vardı. Yine outlook uygulaması yüklemek zorunda kaldım, kişi senkronizasyonu için.
4.kendi mail uygulaması yok haricen apkmirror dan yüklemek gerekiyor. Office 365 i otomatik tanımıyor. Bunda da reklam vardır kesin diye vazgeçtim sildim.
5.mi tarayıcı gibi karman corman bir tarayıcı geldi romla kaldıracağım diye anam ağladı. Terminal aracılığıyla kaldırdım. Miui hidden midden uygulamaları da bir işe yaramıyor bu arada.
6.facemoji keyboard diye birşey var birde kaldıramadım onu... Xiaomi nin stok uygulamalarını kaldıramıyor muşuz. Nerede kaldı Google in dayatması Xiaomi de bir sürü blotware yüklüyor ve devre dışı bile birakamiyorsun. Bu arada yine Google in bir sürü uygulaması var ama onlar kalkıyor veya devre dışı birakilabiliyor.
7.mesajlar uygulamasına bankadan link geldi tiklayamiyorsun. Kopyala yapıştır yapmak zorundasın. Browserda otomatik açılmıyor.
8.pil konusunda bir şey diyemiyorum aynı gibi geldi. Global sürüm ile.

Şimdilik bu kadar aklıma gelirse eklerim yine. Bu arada globale geri dönüp bootloader i kapatmayı düşünüyorum sıkıntı olmaz sanırım.

Üst Alt