Rom Redmi Note 9 Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.0.4.0 QJZIDXM İndirme Bağlantıları

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
Dun sabah sarjdan cikarmistim. Gece 1e ladar internet acik hep. Son durum bu sekilde bende. MasAllah cok cok memnunum guncellemeden..
Bende hissedilebilir bir fark görüyorum en iyi stock rom diyebilirim miui 11 den sonra eu rom da güzel fakat stok kullanmak isteyenler için bire bir, özelleştirlip rom daha güzel kullanılabilir konuyu açan ve romu deneyip fikir,görüşlerini bizimle paylaşan arkadaşlara teşekkürler.clap~~handshake~~

Son düzenleme:

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Romu yükledim şimdilik güzel gibi lakin ana ekranda üst kısım siyah gözüküyor saat, şebeke, wifi ve pil göstergesi, bunları nasıl beyaz yapabiliriz?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
Romu yükledim şimdilik güzel gibi lakin ana ekranda üst kısım siyah gözüküyor saat, şebeke, wifi ve pil göstergesi, bunları nasıl beyaz yapabiliriz?

Duvar kağıdı ile alakalı olabilir veya koyu mod aktif olduğundan dolayı olabilir

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Duvar kağıdı ile alakalı olabilir veya koyu mod aktif olduğundan dolayı olabilir
Büyük ihtimalle koyu moddan kaynaklı, çünkü normal moda aldığımda beyaz gözüküyor, miui 11'de koyu modda olsa dahi üst kısım beyaz gözüküyordu miui 12'de bu şekilde olması görüşü zorlaştırıyor. :(

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Romu kuracaklara tavsiyemdir kesinlikle kurun arkadaslar rom akıyor bu telefona kurduğum en iyi rom diyebilirim ve telefon şarjı %10 altina düştüğü halde kasma sorunu yok :)

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7

Duvar kağıdı ile alakalı bir durum. Eğer duvar kağıdı koyu değilde ara bir renk ise yada açık renk ise karanlık modda yazı rengi değişiyor. Duvar kağıdınızı daha koyu bir renk seçerseniz, hem aydınlık hem de karanlık modda yazı beyaz olur.

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Romu kuracaklara tavsiyemdir kesinlikle kurun arkadaslar rom akıyor bu telefona kurduğum en iyi rom diyebilirim ve telefon şarjı %10 altina düştüğü halde kasma sorunu yok :)
hocam kac gundur kullaniyorsunuz ve twrp-denminyukleniyor yukardaki link zip olark gozukuyorda ve miui 11 birakib gecmek mantiklimi wu anda

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
hocam kac gundur kullaniyorsunuz ve twrp-denminyukleniyor yukardaki link zip olark gozukuyorda ve miui 11 birakib gecmek mantiklimi wu anda
2. Gun bu gayet akıcı buldum ben şahsen stock oldugu icin sistem uygulamalari guncellemede aliyor miui 11 den gecmek mantıklı hocam twrpden yukleniyor bu arada ben twrp den yukledim rom gayet akici ilk defa stock bir rom kasmıyor ve performansi yuksek şaşırtti benide bu arada Endonezya rom olduğu için telefon ve sms uygulamaları xiaominin uygulamalari tavsiye ederim en iyi rom suana kadar kullandıklarım içinde

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
2. Gun bu gayet akıcı buldum ben şahsen stock oldugu icin sistem uygulamalari guncellemede aliyor miui 11 den gecmek mantıklı hocam twrpden yukleniyor bu arada ben twrp den yukledim rom gayet akici ilk defa stock bir rom kasmıyor ve performansi yuksek şaşırtti benide bu arada Endonezya rom olduğu için telefon ve sms uygulamaları xiaominin uygulamalari tavsiye ederim en iyi rom suana kadar kullandıklarım içinde
tewekkurler hocan cevab icin fastboot hala cikmadiysa stabil beta romudur ozaman xiaomi wukurler olsunki bizleride duwundu sonuda ileri guncellemelrde tam oturur rom

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Bu arada muhtemelen biliniyor ama hatırlatmak istedim: Ayarlardan bölgeyi Endonezya olarak seçerek temalardan çok çeşitli yazı tipi ve zil sesi İndirme seçeneğimiz var. Beğendiğimiz bir yazı tipini uyguladığımız da daha sonra bölgeyi değiştirip Türkiye yapsak bile yazı tipimiz kalıcı oluyor.
Ayrıca bölge Endonezya olunca duvar kağıdı döngüsü faal oluyor.

Üst Alt