Rom Redmi Note 9 Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.0.4.0 QJZIDXM İndirme Bağlantıları

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Konuya yazılan yorumları okudum.Ben Eu rom kullanıyorum telefonda donma ve ısınma problemi yok adeta yağ gibi akıyor.Batarya süresi birazda pilin ömrü ile alakalı bence.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son güncelleme ile yag gibi akmadigi belli hocam bende en iyisi oyle saniyordum ama ön yargı olmamak lazm pil sureside artti takilma derken o stock romdaki gibi donmuyordu ama yinede ufakta olsa vardi takılma bu romu güzel yapmislar pil durumu ve takilma olayi düzelmiş

knkahun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emrh
Cihazım
redmi note 7
Konular
21
Her çıkan romu yüklüyorum yıllardır bağımlılık oldu. LG Optimus black vardı yıllar önce ondan başladım sonra Samsung a3 2017 vardı onada çok yükledim sonra note 7 vardı onu resmen pesme perişan ettim yukleye yukleye note 9 pro aldık halen aynı yoldayız. Ama bu telefona digerleri kadar destek yok.

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Her çıkan romu yüklüyorum yıllardır bağımlılık oldu. LG Optimus black vardı yıllar önce ondan başladım sonra Samsung a3 2017 vardı onada çok yükledim sonra note 7 vardı onu resmen pesme perişan ettim yukleye yukleye note 9 pro aldık halen aynı yoldayız. Ama bu telefona digerleri kadar destek yok.
Maalesef ki hocam bu cihazda destek az mi cihazlarda destek fazla genelde ve hindistanda pro diye satilan telefon Curtana olduğu icin de destek az oluyor

Hiparci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hiparci
Cihazım
Redmi note 4
Konular
7
Ben de az önce yükselttim bakalım, ilerleyen zamanlarda mesaja düzenleme girerek deneyimimi yazarım. Şimdilik gayet iyi görünüyor herhangi bir aksaklık yaşamadım 3 saattir. Netflix L1 sorunu için 7.73.1 sürüm APK kullanıyordum zaten o konuda çözüm olarak. Son sürüm Netflix günlerce bozulmadan full HD kalıyor şeklinde geri bildirim veren olursa onu da yükseltirim artık

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Ben de az önce yükselttim bakalım, ilerleyen zamanlarda mesaja düzenleme girerek deneyimimi yazarım. Şimdilik gayet iyi görünüyor herhangi bir aksaklık yaşamadım 3 saattir. Netflix L1 sorunu için 7.73.1 sürüm APK kullanıyordum zaten o konuda çözüm olarak. Son sürüm Netflix günlerce bozulmadan full HD kalıyor şeklinde geri bildirim veren olursa onu da yükseltirim artık
Netflix 7.87.2 sürümü yüklü ve hiç bir sorun yok. 3 gündür full HD.

Muratgunndogan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Note9pro
Konular
1
Endonezya Romu bilen bilir arkadaşlar. Bu son sürümü gerçekten çok kullanışlı. Batarya süresi müthiş artmış ve netflix HD olmuş. Google programları veya stok programları bilgisayar yardımı ile cmd ekranından kaldırmak mümkün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncelleme paket yükleyicisinden yükleyebiliriz demi

webnettin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Bilgi işlem uzmanı
Konular
9
Dun sabah sarjdan cikarmistim. Gece 1e ladar internet acik hep. Son durum bu sekilde bende. MasAllah cok cok memnunum guncellemeden..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-30-16-04-30-684_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2021-01-30-16-04-30-684_com.miui.securitycenter.png
    509,4 KB · Görüntüleme: 39

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Maalesef ki hocam bu cihazda destek az mi cihazlarda destek fazla genelde ve hindistanda pro diye satilan telefon Curtana olduğu icin de destek az oluyor

Hocam bu romla ilgili son durum nedir, herhangi bir sıkıntı var mı, buna geçmeye değer mi, sabit bir romda kalmak istiyorum.

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Hocam bu romla ilgili son durum nedir, herhangi bir sıkıntı var mı, buna geçmeye değer mi, sabit bir romda kalmak istiyorum.
Suan kullanimda gayet iyi gerek pil durumu gerek miui 12 eu da son guncelleme ile gelen az bisey kasma gitmis durumda gayet akıcı buldum romu gecmeye deger olarak görüyorum ama romda eksik bulduğum tek sey yeni bildirim panelinin yönünü degistiremiyoruz onun dışında sorun yok :D

Üst Alt