Rom Redmi Note 9 Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.0.4.0 QJZIDXM İndirme Bağlantıları

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Teşekkürler üstad greeshan Endonezya romun tabanını kullanıyordu galiba yakın zamanda greeshan 12.0.4 çıkarır herhalde.
Evet Greeshan Endonezya rom tabanında iyileştirmeler yapıyor. Ama onunda menülerin bazı kısımları İngilizce bilginize.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam.yuklenmiyor dediginiz surum kesinlikle dun denedim
Telefonu kurtarma modunda başlatıp, twrp ekranından indirilen recovery dosyasını flashlıyor musunuz? Size direk recovery linkini atayım.

Son düzenleme:

dark3434

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5.02
Cihazım
xiaomi note
Konular
25
Evet Greeshan Endonezya rom tabanında iyileştirmeler yapıyor. Ama onunda menülerin bazı kısımları İngilizce bilginize.

Telefonu kurtarma modunda başlatıp, twrp ekranından indirilen recovery dosyasını flashlıyor musunuz? Size direk recovery linkini atayım.
6 aydır greeshan rom kullanırım,13 saatin altına düşmüyor ekran süresi ve süper akıcı son sürüm,benim kürkçü dükkanım oldu,hangi romu kursam iki gün sonra greeshan a dönerim,son iki aydır başka roma gerek duymadım.

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
6 aydır greeshan rom kullanırım,13 saatin altına düşmüyor ekran süresi ve süper akıcı son sürüm,benim kürkçü dükkanım oldu,hangi romu kursam iki gün sonra greeshan a dönerim,son iki aydır başka roma gerek duymadım.
Bende aldım alalı eu kullanıyorum en iyisi eu şuana kadar ilk defa değiştirdim romu port roma geçtim açıkçası memnun etmedi ama greeshani birçok kişi övüyor sıra onu denicem madem bir kere başka rom denedim hepsini denemeden bırakmak olmaz :D

webnettin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Bilgi işlem uzmanı
Konular
9
Dün bu zamanlarda yükledim. Sabah şarjdan çıkardım 6.30'da gerçekten gözle görünür bir akıcılık ve pil sağlığı var. Sabah 7de interneti açtım tel görüşmesi whatsapp sosyal medya vs hiç kapatmadım interneti. Şarjım şu anda %90'da maaşAllah..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-29-16-35-18-124_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2021-01-29-16-35-18-124_com.miui.securitycenter.png
    477,9 KB · Görüntüleme: 61

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Global Rom, Port Rom , Greeshan kullandim hepsinde Eu ya döndüm ama en son bunu yükledim ve tavsiye ederim gercekten akıcılık konusunda cok iyi pil durumu cok iyi eu son güncelleme maalesef ki cihazi bir tık kasıyormus gibiydi bu romu yukleyin gereksiz uygulamalari cmd ile silin gayet akıcı rom :)

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Evet arkadaşlar dün yükleme bağlantısını paylaşırken ekran süresi resmini atmıştım. Bazı arkadaşlar ara şarj yaptığımı düşünüp tam şarj sonrası bir daha paylaşım istemişlerdi. İnanın aynı yüzdeye hemen hemen aynı sürede ulaştı. 2 günlük kullanımda ısınma, akıcılık sorunu gibi şeylerle karşılaşmadım. Umarım böyle devam eder. Ekran süresi resmini ekliyorum. Yükleyebilen arkadaşlar gönül rahatlığıyla yükleyebilirler diye düşünüyorum.

Global Rom, Port Rom , Greeshan kullandim hepsinde Eu ya döndüm ama en son bunu yükledim ve tavsiye ederim gercekten akıcılık konusunda cok iyi pil durumu cok iyi eu son güncelleme maalesef ki cihazi bir tık kasıyormus gibiydi bu romu yukleyin gereksiz uygulamalari cmd ile silin gayet akıcı rom :)
Eu romda sanki ısınma sorunu da var gibiydi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-30-00-14-00-576_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-01-30-00-14-00-576_com.miui.securitycenter.jpg
    233,1 KB · Görüntüleme: 52

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Sabah bir yükleyip deneyeyim. Umarım aynı performansı bende de sağlar.

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
Dün bu zamanlarda yükledim. Sabah şarjdan çıkardım 6.30'da gerçekten gözle görünür bir akıcılık ve pil sağlığı var. Sabah 7de interneti açtım tel görüşmesi whatsapp sosyal medya vs hiç kapatmadım interneti. Şarjım şu anda %90'da maaşAllah..
Hocam harbiden eu 12.0.2 kullanıyorum bu şekilde ekran süresi almadım umarım güzel olur kısa zamanda yükleyeceğim.

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Evet arkadaşlar dün yükleme bağlantısını paylaşırken ekran süresi resmini atmıştım. Bazı arkadaşlar ara şarj yaptığımı düşünüp tam şarj sonrası bir daha paylaşım istemişlerdi. İnanın aynı yüzdeye hemen hemen aynı sürede ulaştı. 2 günlük kullanımda ısınma, akıcılık sorunu gibi şeylerle karşılaşmadım. Umarım böyle devam eder. Ekran süresi resmini ekliyorum. Yükleyebilen arkadaşlar gönül rahatlığıyla yükleyebilirler diye düşünüyorum.

Eu romda sanki ısınma sorunu da var gibiydi.
Biraz ısınıyordu ve takılma oluyordu

useful

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
11
Konuya yazılan yorumları okudum.Ben Eu rom kullanıyorum telefonda donma ve ısınma problemi yok adeta yağ gibi akıyor.Batarya süresi birazda pilin ömrü ile alakalı bence.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt