Rom Redmi Note 9 Pro - Endonezya Kararlı Rom V12.0.4.0 QJZIDXM İndirme Bağlantıları

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Endonezya Romu bilen bilir arkadaşlar. Bu son sürümü gerçekten çok kullanışlı. Batarya süresi müthiş artmış ve netflix HD olmuş. Google programları veya stok programları bilgisayar yardımı ile cmd ekranından kaldırmak mümkün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocan konumuzla tam alakalı değil amma dikkatimi cekdi neden telefon modeli yazan yeri kapatdiniz kerimcelik1717, hocamda kapatmış nedeni nedir acaba

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Hıcam verdiğiniz linkten indirdiğim dosya ile telefon ek güncelleme seçeneklerini açıp dosyayı seçerek yükleme yapabiliyoruz doğru mu yoksa recovery modda miflashtols ile mi yapılacak yükleme?
Hocam önceki Romunuz fastboot olarak flashlama ile kurulduysa indirdiğiniz Romu güncelleme üzerinden gösterip kurabilirsiniz. Eğer cihazınızda twrp varsa ancak ordan recovery modunu flaslayın üzerine. Hiçbir veriniz kaybolmaz.

Hocan konumuzla tam alakalı değil amma dikkatimi cekdi neden telefon modeli yazan yeri kapatdiniz kerimcelik1717, hocamda kapatmış nedeni nedir acaba
Telefona verilen ad kısmını karartık üstad. Çünkü bilinmesi gereken bir bilgi değil.

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Bende şaşırdım ilk kez böyle bir süre aldım çünkü. Şarj etsem grafikte bir yukarı hareket olurdu sanırsam

Zaten joyeuse cihazlar için geçerli. Curtunaya Hindistan Romu kurulabiliyor.

Zaten joyeuse cihazlar için geçerli. Curtunaya Hindistan Romu kurulabiliyor.

hocam inan 7 kere rom degistirdim oyun oynayan biri degilim sarj suresi cok iyi vermis 8 ci romum bu olucak ciddi ciddi gecim mi :)

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
Hocam cihazın şarjını bitirip tekrar %100 en kullanmaya başlayın bence ekran süresi şarj edilmiş süredir yoksa o kadar hiç normal gelmedi devrim niteliğinde resmen :)

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Hocam cihazın şarjını bitirip tekrar %100 en kullanmaya başlayın bence ekran süresi şarj edilmiş süredir yoksa o kadar hiç normal gelmedi devrim niteliğinde resmen :)

aynen hocam bide oyle deneyip resim atarsaniz eger boyle bir sonuc cikarsa hemen geceriz :)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

gerci hocam ben port rom ile bunu sonucu aldim sonra daha iyi alirim diye eu sonra miuimixe gectim hic biri port custom gibi olmadi simdi geri döndüm bu romuma

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
aynen hocam bide oyle deneyip resim atarsaniz eger boyle bir sonuc cikarsa hemen geceriz :)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

gerci hocam ben port rom ile bunu sonucu aldim sonra daha iyi alirim diye eu sonra miuimixe gectim hic biri port custom gibi olmadi simdi geri döndüm bu romuma
Hocam çok iyi ekran süresi almışsınız hep mi böyle sadece ilk kurulumda mi böyle

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Aslan hocam genelde eu stabil romu öneriyor ama bilemiyorum cihazda kasma veya ısınma oluyor mu hocam

bu romuda oneriyor hatta bu romun 21.1.13 surumunu oneriyor kendi guncellemesini paylasiyor ama önermiyor 1.13 daha iyi diyor donma kasma ufaktan oluyo ilk baslarda ben agni kernel 7.8 ile destekledim super oldu suan hic bisi yok 1 2 gundur eu dan geri dondum

Doğukan.unalan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Redmi Note 9PRO
Konular
5
bu romuda oneriyor hatta bu romun 21.1.13 surumunu oneriyor kendi guncellemesini paylasiyor ama önermiyor 1.13 daha iyi diyor donma kasma ufaktan oluyo ilk baslarda ben agni kernel 7.8 ile destekledim super oldu suan hic bisi yok 1 2 gundur eu dan geri dondum
Kendimi tutamıyorum illaki yükle diyor içimden bir ses :D deniycem hocam teşekkürler yorumun için

Üst Alt