- Adım
- mesut
- Cihazım
- Mİ 9T Pro
- Konular
- 618
hocam merhaba aşagıdaki uygulamaları silersek performans ve cihazı etkilenirmi silme dediğniz yada ekleyeceginiz varmıGlobal Rom, Port Rom , Greeshan kullandim hepsinde Eu ya döndüm ama en son bunu yükledim ve tavsiye ederim gercekten akıcılık konusunda cok iyi pil durumu cok iyi eu son güncelleme maalesef ki cihazi bir tık kasıyormus gibiydi bu romu yukleyin gereksiz uygulamalari cmd ile silin gayet akıcı rom
Cihaz acilmayabilir hocam bootlopa düşebilir tam bir sey diyemem bende silmedim bunlae duruyor hep.hocam merhaba aşagıdaki uygulamaları silersek performans ve cihazı etkilenirmi silme dediğniz yada ekleyeceginiz varmı
shareMe
sarı sayfalar
pusula
mi video
Mi tarayıcı
mi credit
mi coin
hizmet geri bildirim
hızlı uygulamalar hizmet
asistan
xiaomi hizmet çerçevesi
Tarayici vs kaldirmaya çalışmayın bootlopa düşebilir cihaz .Cihaz acilmayabilir hocam bootlopa düşebilir tam bir sey diyemem bende silmedim bunlae duruyor hep.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi credit, mi coin silinebilir performansta cok bir etki yaratmaz bu romu kullaniyorsaniz sorun yasamazsiniz diye düşünüyorum
dediklerimin hepsini kaldırdım gayet stabil çalışıyor hocamCihaz acilmayabilir hocam bootlopa düşebilir tam bir sey diyemem bende silmedim bunlae duruyor hep.
Mi credit, mi coin silinebilir performansta cok bir etki yaratmaz bu romu kullaniyorsaniz sorun yasamazsiniz diye düşünüyorum
Tarayici vs kaldirmaya çalışmayın bootlopa düşebilir cihaz .
Hocam bunu mi flash pro ile hangisini indirmem lazımRedmi Note 9 Pro
Endonezya Kararlı Rom
V12.0.4.0 QJZIDXM
Endonezya Romu bilen bilir arkadaşlar. Bu son sürümü gerçekten çok kullanışlı. Batarya süresi müthiş artmış ve netflix HD olmuş. Google programları veya stok programları bilgisayar yardımı ile cmd ekranından kaldırmak mümkün.
Ota Rom indirme bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery Rom indirme bağlantısı
Fastboot Rom indirme bağlantısı
Niçin hocam memnun degilmisiniz romunuzdanKullanan varmı halen bu rom'u ? Şuan bende 12.5.2 Endonezya rom'u kullanıyorum ondan buna geçmeye değer mi ?
Memnunum merak ettim sadece kullan varsa eğer güzelse buna geçmeyi düşünüyordumNiçin hocam memnun degilmisiniz romunuzdan