- Adım
- mesut
- Cihazım
- Mİ 9T Pro
- Konular
- 618
Fastboot rom İndirme bağlantısı.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arkadaşlar
2. yöntem de romu indirip telefondan sistem güncelleme kısmında paket seç bölümünden romu seçip yükleyemiyormuyuz o şekilde kolay bir şey yok mu bir video izledim youtube de gezerken bilgili video o şekilde yüklüyor.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediramaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitesine 9 pro nun global versiyonu düşmemiş nerdeyse bütün telefonlar var ama bizimkisine gelen giden yok![]()
Hocam bendeki roma eu rom yüklesem sorun olurmu?
telefon görüşme kaydı gelmesi işin
hocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz içinKullanmış olduğunuz rom, Türkiye Kararlı Romdur.
Bu EEA Avrupa Kararlı Rom a veya xiaomi.eu custom romuna veya herhangş bşr custom roma geçebilmeniz için Bootloader kilidinizin açık olması gerekmektedir. Garantili bir cihaza sahipseniz, Bootloader kilidi açmanız durumun da Garantiniz devre dışı kalacaktır.
Ek olarak bu, EEA Avrupa Kararlı Romun da görüşme kaydı bulunmamaktadır.
hocam o dediğiniz rom endonezya rom oluyor xiomi uygulamları var ve arama kaydı mümkün ancak bunu kurmak için önce kilit açmanız ve ardından mi flash tool proğramı ile yazılımı yüklemeniz lazımhocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
görüşme kaydı açık olan ve de arama uygulaması xiaomi olan bir rom yüklemek istiyorum
bootloader kilidini de açarım yüklemek için
yada açılmadan rom yüklenirse onu yükleyebilirim
ne önerirsiniz?
teşekkür ederim hemen deniyorumhocam o dediğiniz rom endonezya rom oluyor xiomi uygulamları var ve arama kaydı mümkün ancak bunu kurmak için önce kilit açmanız ve ardından mi flash tool proğramı ile yazılımı yüklemeniz lazım