- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Redmi note 9 pr
- Konular
- 1
Redmi note 9 pro cihazımın ahize ve mobil veri sorunu var cihaz 1 aylık sorunu nasıl çözebilirim
Ahize'de ne gibi sorunlar var ve mobil veride ne gibi skntı var detaylı anlatırmısınız ?Redmi note 9 pro cihazımın ahize ve mobil veri sorunu var cihaz 1 aylık sorunu nasıl çözebilirim
Birisiyle konuşurken ahizeden ses gelmiyor sürekli olan birşey değil kapatıp açınca düzeliyor Mobil verideki sorunda telefon çekiyor gösteriyor ama bağlantı hızı çok düşük ve sayfalar yüklenmiyorAhize'de ne gibi sorunlar var ve mobil veride ne gibi skntı var detaylı anlatırmısınız ?
4,5 desteği varsa açın olmazsa müşteri hizmetlerini arayın şebekeden kaynaklanıyor olabilirBirisiyle konuşurken ahizeden ses gelmiyor sürekli olan birşey değil kapatıp açınca düzeliyor Mobil verideki sorunda telefon çekiyor gösteriyor ama bağlantı hızı çok düşük ve sayfalar yüklenmiyor
Şebekesel olma ihtimali var krdeşim cihazda böyle bir sorun yok global romdada yok eu vs romlardada yok4,5 desteği varsa açın olmazsa müşteri hizmetlerini arayın şebekeden kaynaklanıyor olabilir![]()
Kardeşim bilip bilmeden yazılımsal demeyin ben her türlü yazılım attım ugrasıyorum bende niye yok öle bir problem eu romda var globalda kullandım hindistan cin romu hepsini kurdum öyle bir yazılımssal sorun yok bilmiyorsanız yorum yapmayınızSorun yazılımsal. Bende de aynısı oluyor. Bu ay miui 12 gelecek. O zaman düzelir.