- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Redmi note 9 pr
- Konular
- 1
Redmi note 9 pro cihazımın ahize ve mobil veri sorunu var cihaz 1 aylık sorunu nasıl çözebilirim
Hocam serviste kaç gün sonra cihazınız teslim edildi, bir de Genpa Adana'ya elden cihazı götürsem aynı gün sonuç alma imkanım olur mu?Hangi romu kullanıyorsunuz global mı ?
Ben evofone İstanbula gönderdim. 9.gün tamir edildi, 11.gün elime ulaştı. Ahize değişimi yapıldı. Eskisinden çok daha yüksek sesli görüşme yapıyorum. Arkadaşım sıfır cihaz aldı, aynı anda aynı numarayı aradık benim telin ahize çok daha iyi.Hocam serviste kaç gün sonra cihazınız teslim edildi, bir de Genpa Adana'ya elden cihazı götürsem aynı gün sonuç alma imkanım olur mu?
Hocam servis yorumları çok kötü oldugu için gondermeye çekindim bozuk bir sekilde kullanıyorum hatta özel serviste parayla yaptırmayı da düşündüm siz tam olarak hangi servise gönderdiniz birde Ankara'da kizilayda açılmış yeni servisSorun yaşayan arkadaşlar sorun keşke yazılımsal olsaydı ama donanımsal. Ses tamamen gitti ne yaptıysam gelmedi. Servise gönderdim ücretsiz ahize değişimi yapıldı sorun giderildi.
Ben evofoneye göndermiştim. Hiç beklemeyin servise gönderin onlar zaten biliyor kronik sorun olduğunu direk değiştirirlerHocam servis yorumları çok kötü oldugu için gondermeye çekindim bozuk bir sekilde kullanıyorum hatta özel serviste parayla yaptırmayı da düşündüm siz tam olarak hangi servise gönderdiniz birde Ankara'da kizilayda açılmış yeni servis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Redmi note 9pro 16 günlük cihazımin ahizesi bozuldu hard reset attım düzelmedi test ayarlarından baktım ahize çalışmadı donanımsal sanırım teknik servis yorumları cok kotu bozuk bir şekilde kullanıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz nasıl yol izlemem gerekiyor iyi bir teknik servis varmı?