- Adım
- Hasan Salih
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 22
Merhaba arkadaşlar redmi note 9 pro 33w şarj cihazı destekliyormu acaba
Peki sen konuya hakimmisin ve attıgım şey senin istediğin aslında 30w geçer senin dediğin 33w Ma maksimum ) diye adaptör üzerinde yazar ve aldığım adaptörde yazıyor . Önce ne istediğini bil ben sana ne istediğini söyledimben 33 wat diyorum sen bana 30 wat diyorsun konuyu özenle okumalısınız hocam
arkadasın attıgı n11 deki şarz cihazını gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hocamaslan hocam 33 wat hızlı şarjı nereden bulabiliriz sadece 30 watt çıkıyor kutudan başka yerden alırsak orjinal olduğunu ve bozmadığını nereden anlarız
3.5A ya kadar destek saglayan kablo ile denedim ama turbo olmuyor ancak bu kablo ile yüksek amper değerine ulaşıyor alıp almamak size kalmısO kablonun 5A olması aşırı saçma,bence 5A değil,güzel dursun diye turuncu yapıldı çünkü şarj aleti zaten max 3A basıyor,neden 5A kablo versin,5krş hesabı yapan bir firma.Ayrica kablonun bağlantı yerinde kaç A olduğu yazıyordur,kontrol edebilirsiniz.
Ben 3A kablo kullanıyorum hocam MI Charge Turbo yazısı çıkıyor,yanlışınız var ya da bahsettiğiniz kablo değerleri yanlış.3.5A ya kadar destek saglayan kablo ile denedim ama turbo olmuyor ancak bu kablo ile yüksek amper değerine ulaşıyor alıp almamak size kalmıs
Hocam markette apmere diye program var hiç ölcüm yaptınız mı mah olarak ne kadar bi değer görüyor.Ben 3A kablo kullanıyorum hocam MI Charge Turbo yazısı çıkıyor,yanlışınız var ya da bahsettiğiniz kablo değerleri yanlış.
Denemedim,diğer şarjda denerim.Genelde 18W takıyorum 2 saatte fulluyor,diğerini takınca 58dk felan sürüyor.Hocam markette apmere diye program var hiç ölcüm yaptınız mı mah olarak ne kadar bi değer görüyor.
Kabloyu kontrol ettiniz mi? Bir tarafında KX diğer tarafında 5A yazıyor mu? Kablonun USB'ye döndüğü yerde yazar.Hocam markette apmere diye program var hiç ölcüm yaptınız mı mah olarak ne kadar bi değer görüyor.
Hocam benim şarj aletini 27W'mış yani 1,35A basıyor.Sizin dediğiniz gibi 30W için 5A kablo gerekiyor olabilir,27W için 3A yetiyor.Ampere değerlerini şarja takınca paylaşacağım.Hocam markette apmere diye program var hiç ölcüm yaptınız mı mah olarak ne kadar bi değer görüyor.
Hocam 27W şarj aleti ile 5650 max gördüğüm değer.Siz 33W ile hangi değeri alıyorsunuz?Hocam markette apmere diye program var hiç ölcüm yaptınız mı mah olarak ne kadar bi değer görüyor.