- Adım
- Hasan Salih
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 22
Merhaba arkadaşlar redmi note 9 pro 33w şarj cihazı destekliyormu acaba
Walla hocam imei atılan cihazlarda sıkıntı olabiliyor ama cihaz joyeuse ise fix twrp var onunla son sürüm global recovery romu kurabilirsinizEvet hocam global rom imei atılan cihaz nasıl twrp ile güncelleme yaparım bunda
Teşekkürler hocamWalla hocam imei atılan cihazlarda sıkıntı olabiliyor ama cihaz joyeuse ise fix twrp var onunla son sürüm global recovery romu kurabilirsiniz
içinde çıkan turuncu uçlu kablonun özellikleri nedir bilen varmı bozulunca aynı turbo hızda şarj edebilecek kablo hangisidir acaba bende bir tane var ama 5v/2.5 a yazıyor onu taktığımda hızlı şarj diyor turbo yazmıyor orjinalini taktığımda turbo yazıyor o turuncu ucla birebir aynı olan kablo linkleri verebilir msiniz acaba?
5A diye gecen kablolara bak renk önemli değiliçinde çıkan turuncu uçlu kablonun özellikleri nedir bilen varmı bozulunca aynı turbo hızda şarj edebilecek kablo hangisidir acaba bende bir tane var ama 5v/2.5 a yazıyor onu taktığımda hızlı şarj diyor turbo yazmıyor orjinalini taktığımda turbo yazıyor o turuncu ucla birebir aynı olan kablo linkleri verebilir msiniz acaba?
5A diye gecen kablolara bak renk önemli değil
aslan hocam 33 wat hızlı şarjı nereden bulabiliriz sadece 30 watt çıkıyor kutudan başka yerden alırsak orjinal olduğunu ve bozmadığını nereden anlarızWalla hocam imei atılan cihazlarda sıkıntı olabiliyor ama cihaz joyeuse ise fix twrp var onunla son sürüm global recovery romu kurabilirsiniz
aslan hocam 33 wat hızlı şarjı nereden bulabiliriz sadece 30 watt çıkıyor kutudan başka yerden alırsak orjinal olduğunu ve bozmadığını nereden anlarız
ben 33 wat diyorum sen bana 30 wat diyorsun konuyu özenle okumalısınız hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben burdan aldım kesinlikle orijinal ürün gönül rahatlığıyla alabilirsiniz