- Adım
- serkan
- Cihazım
- note9 pro
- Konular
- 0
mi flash tool ile kurulum atamıyorum sıkıntı orada
Hocam ordaki kernellardan işe yarar sadece yuki ve agni var gerisi pek iyi değil zaten güncelleme alan kernellardan değil diğerleri yukide cihazı çok ısıtıyor diye duydum agni tavsiye ederim sürekli güncelleniyorHocam size göre redmi note 9 pro için Isınma, Cpu için faydalı, performansa yönelik kernel hangisi yani bu söylediklerime en uygun kernel ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
teşekkür ederimHocam ordaki kernellardan işe yarar sadece yuki ve agni var gerisi pek iyi değil zaten güncelleme alan kernellardan değil diğerleri yukide cihazı çok ısıtıyor diye duydum agni tavsiye ederim sürekli güncelleniyor
Hocam daha öncede bir arkadaş bu konuda çok çabaladı bir şekilde silmeyi başardı ama çok sorun yasadı bir tane sistem uygulaması silecem diye bir kaç tanesi birden silindi ardından onların yerine baska programlar kuramadı en son sıfırdan temiz kurulum yapmak zorunda kaldı o yüzden tavsiye etmiyorum sistem uygulamalarına müdahale etmenizicihaz rootlu bazı sistem uygulaması var mesela dosya yöneticisi reklam çok çıkıyor.onu silmek istiyorum.o onun benzeri uygulamayı silmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz.teşekkür ederim
ustad sizde olmasanız ne yaparız.ben sony cihazları root expoler ile kaldırıyordumHocam daha öncede bir arkadaş bu konuda çok çabaladı bir şekilde silmeyi başardı ama çok sorun yasadı bir tane sistem uygulaması silecem diye bir kaç tanesi birden silindi ardından onların yerine baska programlar kuramadı en son sıfırdan temiz kurulum yapmak zorunda kaldı o yüzden tavsiye etmiyorum sistem uygulamalarına müdahale etmenizi
hocam cihazı çökertme ihtimali var bu işlemin genede komple yedek alıp deneybilirsiniz note 9 pro cihaz bootloba düşmek için bahane arıyan bi cihazustad sizde olmasanız ne yaparız.ben sony cihazları root expoler ile kaldırıyordum