hocam orjinal hali rusça zaten cogu mod rom kernel rus kaynaklı yada yabancı kaynaklı google çeviri eklentisi kullanırsanız yardımcı olur anlamanızda zaten eger konunun orjinali baska bir forum yada siteyse o rusya sitesinden orjinal konuya gidebiliyorsunuz ama google çeviri eklentisi kullanmanızı tavsiye ederimHocam Rusça siteye atıyor bunlar anlamıyoruz birşey
kernel kaynaklı olabilir kurdugunuz romların üzerine ekstra kernel yüklediniz mi birde yalan yok aosp romlar ile ilgili hiç ama hiç bilgim yok bu yüzden pek yardımcı olamam aosp romlarda ama kernel yükleme yapyıtsanız olabilirHocam bi de müsaitseniz birşey danışayım resurrectiom remix kurmuştum telefona akşam şarja taktım sabah baktım kapanmış kendi kendine ertesi gün havoc kurdum yine sabah kapanmıştı bende orjinale döndüm mecburen nerede hata yapıyor olabilirim.
Hocam ben wuanda endenozya 12.0.3 deyim debloatmiu nasıl kururum eu romda kurmuwdum 11 .0.7 telefon acilmamiwdiGreeshan rom+debloatmiui+yuki kernel ile cihaz dehşet oldu.
Afedersin hocam RebornMOD mod ile kariwdirmiwimHocam ben wuanda endenozya 12.0.3 deyim debloatmiu nasıl kururum eu romda kurmuwdum 11 .0.7 telefon acilmamiwdi
Rehber - Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) Mıuı Pro Rom Kurulum Rehberi (Resimli Anlatım) hocam rehber bana ait burdan mıuı pro rom kurabilirsinizArkadaşlar masik ve miuipro rom arıyorum bizim cihaz için varmı? konulara göz gezdirdim denk gelmedi.
Mi flash tool ile temiz kurulum yaparsanız düzelir sorunbenim telefonda the system has been destroyed yazıyor fastboot moduna alıyorum twrp tek tuşlayı yaptım olmadı yine aynı the system has been destroyed yazıyor şimdi yazılımı indirdim pcye