Soru Redmi Note 9 4/128 Custom Rom İçin Şartlar Nedir ?

nomoney

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
xiaomi redmi 9
Konular
21
Bu link mi ? Attığım link aslında şimdi fark etim mtk işlemcili Xiaomi, Redmi, Poco cihazlarını kapsıyor. Mavi ekran ve tehlikeli yorum kısmını anlamadım hocam.
Bu linkte mavi ekran hatası aldım. Diğer linkte ise negatif yorumlar vardı risk almak istemedim. Net rom yükleme işlemini hatırlamıyorum. O yüzden konu açtım. Tek bildiğim önce bootloader kilidini açmak ama o da bekletiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta canın sağ olsun bir kez daha deneyeyim.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Bu linkte mavi ekran hatası aldım. Diğer linkte ise negatif yorumlar vardı risk almak istemedim. Net rom yükleme işlemini hatırlamıyorum. O yüzden konu açtım. Tek bildiğim önce bootloader kilidini açmak ama o da bekletiyor.

Hatta canın sağ olsun bir kez daha deneyeyim.
Hocam konu açıklamasında Bütün MTK'lı Xiaomi, Redmi, Redmi Note için uygundur yazdığım için dedim. Diğer linkte negatif yorumlar olduğunun farkındayım. excalabur hocam belki bizi aydınlatabilir mavi ekran hakkında angel~~ Ya da onun konusu altında yazarsanız daha sağlıklı olur cevap alma hakkında.

nomoney

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
xiaomi redmi 9
Konular
21
Hocam konu açıklamasında Bütün MTK'lı Xiaomi, Redmi, Redmi Note için uygundur yazdığım için dedim. Diğer linkte negatif yorumlar olduğunun farkındayım. excalabur hocam belki bizi aydınlatabilir mavi ekran hakkında angel~~ Ya da onun konusu altında yazarsanız daha sağlıklı olur cevap alma hakkında.
Bu kez mavi ekran yerine telefon açılıyor. :) Orada denildiği gibi yapmama rağmen. Usb takınca telefon açılıyor.

İnsan alt yazı koyar. Bu hintliler niye böyle arkadaş.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
volume up-down diyor ama anlamıyorum. Note 9 içim tek video bu.

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Eyüp Batuhan, nomoney,

Merheba Öncelikle Bu Rom Dosyası Değil Zaten Konuyada Yazdım Konu Biraz Karışmış Mavi Ekran Hatası Sizin PC Den Proğramlardan vs Kaynaklı
Daha Öncede Daha Proğramı Çalıştıramıyanlar Bozuk Dosya Diyenler Olmuştu Sonradan İşletim Sistemi Kaynaklıymış
Başka Pc De Kuruldu Hocam Diyenlerde Oldu.
Bu Proğramda Böyle Bir Sorun Yok.Ben Yapmadım Bu Proğramı Herkes Gibi Paylaştım.
Yapılan Bu İşlem Telefona Hiç Bir Zarar Vermez Altı Üstü Çalışmaz
Siz Normal Mi UnlockTool Başvuru Yapın

ÖNEMLİ!!!
Bu İşlemleri Yapınca Telefonun IMEI'Leri Silinmez Verileriniz Silinmez Daha Önceki Gibi Güncellemeleri Alır
Telefonun Modeli Serinosu Silinmez Telefonun Kapak Rengi Değişmez Vs

nomoney

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
xiaomi redmi 9
Konular
21
Eyüp Batuhan, nomoney,

Merheba Öncelikle Bu Rom Dosyası Değil Zaten Konuyada Yazdım Konu Biraz Karışmış Mavi Ekran Hatası Sizin PC Den Proğramlardan vs Kaynaklı
Daha Öncede Daha Proğramı Çalıştıramıyanlar Bozuk Dosya Diyenler Olmuştu Sonradan İşletim Sistemi Kaynaklıymış
Başka Pc De Kuruldu Hocam Diyenlerde Oldu.
Bu Proğramda Böyle Bir Sorun Yok.Ben Yapmadım Bu Proğramı Herkes Gibi Paylaştım.
Yapılan Bu İşlem Telefona Hiç Bir Zarar Vermez Altı Üstü Çalışmaz
Siz Normal Mi UnlockTool Başvuru Yapın

ÖNEMLİ!!!
Bu İşlemleri Yapınca Telefonun IMEI'Leri Silinmez Verileriniz Silinmez Daha Önceki Gibi Güncellemeleri Alır
Telefonun Modeli Serinosu Silinmez Telefonun Kapak Rengi Değişmez Vs

Sorun sadece videoda ki elemanın redmi note 9 unun olması ama hangi tuşa bastığını bilmiyorum. Hintli. Ben butona bassam da basmasam da telefon açılıyor. Ya recovery modunda ya da şarj oluş ekranında.

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Sorun sadece videoda ki elemanın redmi note 9 unun olması ama hangi tuşa bastığını bilmiyorum. Hintli. Ben butona bassam da basmasam da telefon açılıyor. Ya recovery modunda ya da şarj oluş ekranında.
Merhaba
O zaman Telefonda Sorun Var Tuşa Basmadan Telefon Açılıyor Diyorsunuz.5 Saniyelik İşlem Aslında
3 Tane Seçenek Var Hintliyi Bırak Bunları Deneyin Başkada Yöntemi Yok
  • Telefon Kapalı Durumda İken Ses Açma Ve Kısma Tuşları Basılı Tutarak Deneyiniz
  • Çalışmaz İse Sadece Ses Açmayı Deneyiniz
  • Olmaz İse Ses Kısmayı Deneyiniz
Bak Burada Yapan Arkadaşta Var Konuyada Eklemişim Zaten 3 Tuşa Basarak Deneyin Diye.
Evet sırf bunun için dualboot win 7 + 11 kurdum.

Ha bu arada 3 tuşa bastım ben yapacaklar görürse cihaz.note 9

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Merhaba
O zaman Telefonda Sorun Var Tuşa Basmadan Telefon Açılıyor Diyorsunuz.5 Saniyelik İşlem Aslında
  • Telefon Kapalı Durumda İken Ses Açma Ve Kısma Tuşları Basılı Tutarak Deneyiniz
Bak Burada Yapan Arkadaşta Var Konuyada Eklemişim Zaten 3 Tuşa Basarak Deneyin Diye.
Teşekkürler hocam bilgilendirme için clap~~

nomoney

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
xiaomi redmi 9
Konular
21
Merhaba

İşlem tuşa basılı tutup ardindan usb yi takıp yûklemeyi beklemekse olmuyor. Normal cihazlarda da usb ile telefonu bilgisayara kapalıyken takarsan şarj olur. Telefonda da sorun yok. Ama deneme yanılmayla çözeceğim. Teşekkürler.

Konu açık kalsın. Sonucu yazacağım.

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Teşekkürler hocam bilgilendirme için clap~~
Sağolun Hocam Teşekkürler

5 Saniyelik Basit Bir İşlem Ama Herkese Her PC'Ye Göre Değişiyor.

İşlem tuşa basılı tutup ardindan usb yi takıp yûklemeyi beklemekse olmuyor. Normal cihazlarda da usb ile telefonu bilgisayara kapalıyken takarsan şarj olur. Telefonda da sorun yok. Ama deneme yanılmayla çözeceğim. Teşekkürler.

Konu açık kalsın. Sonucu yazacağım.
Malesef Öyle olmuyor ben Sp_flash_Auth_Bypass_All_MTK Telefon kapalı iken en 30 kere Stock Rom kurdum
Telefon Kapalı Olunca USB Bağlayınca Sadece Şarj Olmaz.Brom Moduna Geçer Yada Başka Değişle EDL Modu Gibidir
Muhakkak Olur Ama Bir Yerde Hata Var Hele Driveri Kurulmamış İse Senelerce Uğraşsanızda Olmaz Bilginize.

Son düzenleme:

nomoney

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
xiaomi redmi 9
Konular
21
Sağolun Hocam Teşekkürler

5 Saniyelik Basit Bir İşlem Ama Herkese Her PC'Ye Göre Değişiyor.

Malesef Öyle olmuyor ben Sp_flash_Auth_Bypass_All_MTK Telefon kapalı iken en 30 kere Stock Rom kurdum
Telefon Kapalı Olunca USB Bağlayınca Sadece Şarj Olmaz.Brom Moduna Geçer Yada Başka Değişle EDL Modu Gibidir
Muhakkak Olur Ama Bir Yerde Hata Var Hele Driveri Kurulmamış İse Senelerce Uğraşsanızda Olmaz Bilginize.
Driver ı aygıt yöneticisinden mi görüyoruz ? Ve ne olarak geçiyor ?

Üst Alt