Çözüldü Redmi note 8'de yaşadığım bildirim sorunları

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
bildirim sorunu yasayan arkadaslar uzerine basip uygulama bilgilerine girip bildirim secenegine tiklayip bu sekilde bildirimlerin acik olup olmadiginada bi baksinlar

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-06-21-59-08-505_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-04-06-21-59-08-505_com.android.settings.jpg
    234,9 KB · Görüntüleme: 18

hamsi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hami
Cihazım
redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Hanımefendi konuşmaları okudum rom diye diretenleri şuan çözemedim yani bildirim ayarlarınız belli ki yanlış ama hemen rom değiştiriyorlar rom atmayın sorunlar kolay
Sadece Android de daha çok kurcalamanız gerekiyor

dessindreams

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gülşah
Cihazım
mi note 8
Konular
2
bildirim sorunu yasayan arkadaslar uzerine basip uygulama bilgilerine girip bildirim secenegine tiklayip bu sekilde bildirimlerin acik olup olmadiginada bi baksinlar

Bunlar daha ilk günden açık :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hanımefendi konuşmaları okudum rom diye diretenleri şuan çözemedim yani bildirim ayarlarınız belli ki yanlış ama hemen rom değiştiriyorlar rom atmayın sorunlar kolay
Sadece Android de daha çok kurcalamanız gerekiyor

Ne öneriyorsunuz o halde? Anladığım kadarıyla siz sorun yaşamayan şanslılardansınız.

Rom atinca her şey değişiyor hocam performansınız bataryaniz ama garanti vermem maalesef verebilsem kendime verirdim :)

Eu diye takılı kalmayın bir sürü rom var herkes eu diyor sorsan çoğu farklı romda

Maddi durumunuzu zorlamayacaksa gecebilirsiniz

O zaman bildirim sorununun çözülemeyeceğinin garantisi yok diye anlıyorum :( :( :(

Maddi olarak zorlamaz mı, zorlayacak tabii ama ne yapalım.. kısarım başka bir ihtiyaçtan artık.. sizin xomia'da sorun yok anladığım kadarıyla? varsa da kalmamış diye anlıyorum. şimdi huwai'ye geçsem orada da böyle sorunlar yaşar mıyım acaba, ben nerede yanlış yaptım anlamıyorum :( :( :(

hamsi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hami
Cihazım
redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
0

Ne öneriyorsunuz o halde? Anladığım kadarıyla siz sorun yaşamayan şanslılardansınız.
Bende note 8 kullanıyorum açık olduğuna emin misiniz istediğiniz her uygulama için tek tek ayrıca pil tasarrufu açık unutmayın xiaomi pil tasarrufunda bildirime odaklı yapıyor

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29

O zaman bildirim sorununun çözülemeyeceğinin garantisi yok diye anlıyorum :( :( :(

Maddi olarak zorlamaz mı, zorlayacak tabii ama ne yapalım.. kısarım başka bir ihtiyaçtan artık.. sizin xomia'da sorun yok anladığım kadarıyla? varsa da kalmamış diye anlıyorum. şimdi huwai'ye geçsem orada da böyle sorunlar yaşar mıyım acaba, ben nerede yanlış yaptım anlamıyorum :( :( :(
huaweide daha beter sorun yasarsin

dessindreams

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gülşah
Cihazım
mi note 8
Konular
2
Bende note 8 kullanıyorum açık olduğuna emin misiniz istediğiniz her uygulama için tek tek ayrıca pil tasarrufu açık unutmayın xiaomi pil tasarrufunda bildirime odaklı yapıyor

sizin gösterdiğiniz ekrandaki gibi tüm bildirim ayarlarım açık.
pil tasarrufu dediğiniz, wp için baktığımda bu ekran çıkıyor, doğru mu bu şekilde?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-06-22-15-18-117_com.miui.powerkeeper.jpg
    Screenshot_2020-04-06-22-15-18-117_com.miui.powerkeeper.jpg
    336,8 KB · Görüntüleme: 17

hamsi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hami
Cihazım
redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
0
WhatsApp için Ayarlar> pil performans>uygulama pil tasarrufu>WhatsApp ı bulun bakın bakalım pil tasarrufunda mı belki arkaplan kısıtlı var

sizin gösterdiğiniz ekrandaki gibi tüm bildirim ayarlarım açık.
pil tasarrufu dediğiniz, wp için baktığımda bu ekran çıkıyor, doğru mu bu şekilde?
Evet birde kısıtlama kaldırın bakalım ne olacak deneyin ayrıca yakınınızda kim varsa

Olmuyorsa bir reset ilaç olabilir yedekleme yapıp resetleyin cihazı

Facebook için konuşursak temayı kendiniz mi buldunuz orijinal miui kendi teması mı

Son düzenleme:

dessindreams

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gülşah
Cihazım
mi note 8
Konular
2
WhatsApp için Ayarlar> pil performans>uygulama pil tasarrufu>WhatsApp ı bulun bakın bakalım pil tasarrufunda mı belki arkaplan kısıtlı var

Böyle çıkıyor ama ne demem gerektiğini bilmiyorum. Bir önceki görselden farkı ne oluyor, onu da anlamadım açıkçası :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Evet birde kısıtlama kaldırın bakalım ne olacak deneyin ayrıca yakınınızda kim varsa

tamam denerim

Olmuyorsa bir reset ilaç olabilir yedekleme yapıp resetleyin cihazı
Resetleme denerim ama ben eminim tüm fotoğraflarımı ve contactlarımı kaybedicem, gerçekten çok beceriksizim bu konuda :(

Facebook için konuşursak temayı kendiniz mi buldunuz orijinal miui kendi teması mı
Facebook teması dediğiniz tam olarak nedir? :S

hamsi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hami
Cihazım
redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Böyle çıkıyor ama ne demem gerektiğini bilmiyorum. Bir önceki görselden farkı ne oluyor, onu da anlamadım açıkçası :)

tamam denerim

Resetleme denerim ama ben eminim tüm fotoğraflarımı ve contactlarımı kaybedicem, gerçekten çok beceriksizim bu konuda :(

Facebook teması değil telefonun temasını değiştirdiyseniz görsellik için bu temalar tam uyumlu olmuyor mesela benim kullandığım temada bildirim kilit ekranında 3 tane aynı oluyor
Temanız nedir biliyor musunuz?

tamam denerim

Google fotoğrafları kullanır iseniz ve cihazda yedekle ve geri yükle var bunlar ile sıkıntı olmaz

dessindreams

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gülşah
Cihazım
mi note 8
Konular
2
Facebook teması değil telefonun temasını değiştirdiyseniz görsellik için bu temalar tam uyumlu olmuyor mesela benim kullandığım temada bildirim kilit ekranında 3 tane aynı oluyor
Temanız nedir biliyor musunuz?

Çok özür dilerim ama tema nedir? Neye bakmam gerekiyorsa hemen bakayım, belki dediğiniz kaynaklıdır sorun.

Üst Alt