- Adım
- Duran
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 6
Tamam hocam teşekkür ederim sağolunGitmez hocam.
Tamam hocam teşekkür ederim sağolunGitmez hocam.
Hocm o bootloop dosyası ne ypıyor cihaza sıfırlıyor mu ? işlevi nedir ? Ne ypıyor tm olrk ?Twrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_redminote8 dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.
Tüm sorumluluk size aittir, MiuiTürkiye yönetimi sorumluluk kabul etmemektedir.
Cihaz magisk sonrası ya da farklı sebeplerden bootloop olursa twrpye atarsa Twrp install menüsünden bu dosyayı yükleyin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Zip şifresi : miuiturkiye.net
İndirme Bağlantısı : Dosya Yükle
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cihaz açılmazsa twrpden Yüklemeniz gereken dosya.Hocm o bootloop dosyası ne ypıyor cihaza sıfırlıyor mu ? işlevi nedir ? Ne ypıyor tm olrk ?
Cihaz açılmazsa twrpden Yüklemeniz gereken dosya.
Benim telefona yuklemiyo uygulamayi calistirdigimda telefonu fastboot moda aliyo ama twrp yuklemiyo ne yapmalıyımCihaz açılmazsa twrpden Yüklemeniz gereken dosya.
Hocam bende kuramadım bir türlü bu şekilde ancak benim sorunum yanlış hatırlamıyorsam sürücüler ile ilgiliydi.. Bilen arkadaşlar yardımcı olurlar diye düşünüyorum.Benim telefona yuklemiyo uygulamayi calistirdigimda telefonu fastboot moda aliyo ama twrp yuklemiyo ne yapmalıyım
Ben twrp kurdum magisk kurdugumda bootlop oldu o dosyayı flashladim yine sistem gelmedi magisk geri kaldırdım hangi magisk sürümü sıkıntısizTwrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_redminote8 dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.
Tüm sorumluluk size aittir, MiuiTürkiye yönetimi sorumluluk kabul etmemektedir.
Cihaz magisk sonrası ya da farklı sebeplerden bootloop olursa twrpye atarsa Twrp install menüsünden bu dosyayı yükleyin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Zip şifresi : miuiturkiye.net
İndirme Bağlantısı : Dosya Yükle
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben twrp kurdum magisk kurdugumda bootlop oldu o dosyayı flashladim yine sistem gelmedi magisk geri kaldırdım hangi magisk sürümü sıkıntısiz
Bunu kurarsan olurmuLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam bende sıkıntı çıkarmadı en güncel sürümde bu zaten, deneyip görebilirsiniz.Bunu kurarsan olurmu