TWRP'den wipe bölümünden işlem yaptınız mı? Mesela sistemi silmiş olabilir misiniz?Telefonuma twrp yukledikten sonra magisk yüklüyorum ancak telefon kapanıp açıldıktan sonra tekrar twrp ye geliyor verdiğiniz dosyayı da flashladim ancak hala twrp e geliyor ne yapmam gerekiyor?
Android 10 tabanlı miui 12 de oluyor mu?Twrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_redminote8 dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.
Tüm sorumluluk size aittir, MiuiTürkiye yönetimi sorumluluk kabul etmemektedir.
Cihaz magisk sonrası ya da farklı sebeplerden bootloop olursa twrpye atarsa Twrp install menüsünden bu dosyayı yükleyin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Zip şifresi : miuiturkiye.net
İndirme Bağlantısı : Dosya Yükle
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
benim cihaz da twrp ekranında kaldı nasıl cözdunuzişe yaramıyor redmi note 8 twrp ekranında kaldı telefona denen dosyayı attım yükleyici çalışmıyor
Data kaybı yaşamaman için telefona yüklü olan romun aynı sürümünün recovery versiyonunu indirip TWRP'den wipe yapmadan yüklemen ve hemen ardından da TWRP'nin kalıcı olması için Magisk'i yüklemen lazım.benim cihaz da twrp ekranında kaldı nasıl cözdunuz
Magiski yüklemediğimiz için twrp ekranında kaldık yaniData kaybı yaşamaman için telefona yüklü olan romun aynı sürümünün recovery versiyonunu indirip TWRP'den wipe yapmadan yüklemen ve hemen ardından da TWRP'nin kalıcı olması için Magisk'i yüklemen lazım.