- Adım
- Mevlüt
- Cihazım
- S24 Ultra
- Meslek
- Kombi Tamiri
- Konular
- 72
Hocam siz magisk de flaslayacaksiniz. Global rom kullanıyorsunuz.Deneyim hocam
Hocam siz magisk de flaslayacaksiniz. Global rom kullanıyorsunuz.Deneyim hocam
Twrp kurulduktan sonra ilk adım magisk flaslayin .Deneyim hocam
RovOs kurmayı düşünüyorum hocam magisik tabi flashlayacam rootsuz telefon mu olur Ama önce twrp işini çözmem gerekiyorHocam siz magisk de flaslayacaksiniz. Global rom kullanıyorsunuz.
İlk adım magisk . Yoksa twrp ilk adımda gider hocam . Rom yukleyemezsinizRovOs kurmayı düşünüyorum hocam magisik tabi flashlayacam rootsuz telen mu olur Ama önce twrp işini çözmem gerekiyor
Hocam peki format data yes yapınca ve wipe işlemini yapınca silinmez mi?Twrp kurulduktan sonra ilk adım magisk flaslayin .
Hocam peki format data yes yapınca ve wipe işlemini yapınca silinmez mi?
Akşam deneyeceğim bakalım neler olacak hocamİlk önce twrp yi kurun . Twrp açıldıktan sonra
Magisk dosyasini flaslayin
Wipe girin .
Format Data - yes yapın
Ana menüye gelip
Reboot recovery basın telefon tekrar twrp de açılacak.
PC den romu telefona atın
Sonra wipe girip
Advanced wipe tıklayın.
Dalvik cache- cache- data - system işaretleyip wipe yapin
Ana menüye dönün
İnstall tıklayın
attığınız romu yükleyin
Alıntı Cevapla
Olur hocam . Twrp nin kalıcı olduğunundan emin olmak için magisk yüklendikten sonra sistemi tekrar açıp . Twrp mode alarak deneyebilirsiniz.Akşam deneyeceğim bakalım neler olacak hocam
Evet mantıklı wipe işlemlerini yapmadan magisik kurup sistemi açıp tekrar twrpye gircek mi deneyeyim teşekkür ederim hocam yardımlarınız içinOlur hocam . Twrp nin kalıcı olduğunundan emin olmak için magisk yüklendikten sonra sistemi tekrar açıp . Twrp mode alarak deneyebilirsiniz.