- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- redmi note 8
- Meslek
- 657
- Konular
- 3
Dosyaların gider. IMEI gitmez
Hocam usb hata ayıklamayı açarken aynu usb hata ayıklamaya yazan bi secenek daha var yaninda parantez içinde güvenlik ayarlari yaziyo bunu açmalimiyiz ?Twrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_redminote8 dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için @chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.
Tüm sorumluluk size aittir, MiuiTürkiye yönetimi sorumluluk kabul etmemektedir.
İndirme Bağlantısı :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam usb hata ayıklamayı açarken aynu usb hata ayıklamaya yazan bi secenek daha var yaninda parantez içinde güvenlik ayarlari yaziyo bunu açmalimiyiz ?
Ss tekiyle ayni hocam ikisinin farki nedir?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben hep bu tiki acıyorum hocam. Farkını inanın merak edip denemedim. Deneyimlerim : merak ettiğim şeylerin sonucu bootloop olunca bıraktımSs tekiyle ayni hocam ikisinin farki nedir?
Bootloop noluyo hocamBen hep bu tiki acıyorum hocam. Farkını inanın merak edip denemedim. Deneyimlerim : merak ettiğim şeylerin sonucu bootloop olunca bıraktım
Cihaz sürekli kendini yeniden başlatmasına bootlop deniyor.Bootloop noluyo hocam
Bilgi için teşekkürler hocamCihaz sürekli kendini yeniden başlatmasına bootlop deniyor.
rehperde data ve sistem işaretleyin demiyor siz diyonuz işaretleyin ne yapmalıyız yanlışsa yedekleme de yapmamışsa stock rom kuramayanlar için felaket olurAdımları yazdığıniza göre yanlış yapıyorsunuz.
İlk önce twrp yi kurun . Twrp açıldıktan sonra
Wipe girin .
Format Data - yes yapın
Ana menüye gelip
Reboot recovery basın telefon tekrar twrp de açılacak.
PC den romu telefona atın
Sonra wipe girip
Advanced wipe tıklayın.
Dalvik cache- cache- data - system işaretleyip wipe yapin
Ana menüye dönün
İnstall tıklayın
attığınız romu yükleyin
Biz bilgimizi tecrübemizi ve bildiğimizi paylaşalım. Siz kafanıza hangisi yatiyorsa onu uygulayın hocam. Karar ve sorumluluk her zaman size aitrehperde data ve sistem işaretleyin demiyor siz diyonuz işaretleyin ne yapmalıyız yanlışsa yedekleme de yapmamışsa stock rom kuramayanlar için felaket olur