- Adım
- Bahadır
- Cihazım
- Red mi note 10
- Konular
- 6
Birde hangi tarayıcı sorunsalı varForumda cevaplanması en zor soru bence : Hangi rom?
Birde hangi tarayıcı sorunsalı varForumda cevaplanması en zor soru bence : Hangi rom?
Mi browser dan hızlısı yok gibi...(Custom romlarla gelen versiyonları)Birde hangi tarayıcı sorunsalı var
Simdi denedim de otomatik doldurma lazim gmailden göremedimMi browser dan hızlısı yok gibi...(Custom romlarla gelen versiyonları)
o ancak chrome da var hocam olsa bende kullanacağımSimdi denedim de otomatik doldurma lazim gmailden göremedim
Bu konudaki firefox benzeri tarayiciyi kullanıyorum. Oto doldurma da varo ancak chrome da var hocam olsa bende kullanacağım
AOSP romları önermek MIUI romları önermekten daha zor hocam. Zira her türlü AOSP rom var. Sakura, Ancient, DotOS gibi değişik görünen AOSP de var; LineageOS, Arrow, Pixel, AICP gibi çok sade olanları da var; MSM, RR gibi aşırı özelleştirmelileri de var.Aosp rom önerisi alabilirim
Dediklerinde haklısın. Yazdıklarının bir çoğunu denedim yalnız bu Arrow da ne buluyorlar. Bende hep iyi anımsamıyorum nedense. Ama su Arrow 10 u bir daha deneyeyim bakalım nasıl olacak.AOSP romları önermek MIUI romları önermekten daha zor hocam. Zira her türlü AOSP rom var. Sakura, Ancient, DotOS gibi değişik görünen AOSP de var; LineageOS, Arrow, Pixel, AICP gibi çok sade olanları da var; MSM, RR gibi aşırı özelleştirmelileri de var.
Ne istediğinize bağlı biraz. Biraz da sizin denemeniz lazım.
Sade isterseniz: A10 Arrow, A11 Arrow, LineageOS önerebilirim. Özelleştirmesi bol olsun derseniz: Resurrection Remix öneririm. Değişik görünsün derseniz şu an DotOS en güzel temalısı. Arrow A10'un pili de baya iyi bu arada. Eski bir Arrowcu olarak gönül rahatlığıyla öneriyorum ama cihazdan cihaza da farklılık gösterebilir.
Sade, pili iyi, akıcı. Bu kadar hocam. Ha bir de geliştiricisi bizim cihaz için baya uğraştığından eğer AOSP'lerin genelinde bir sorun varsa ilk Arrow'da çözülüyor genelde.Dediklerinde haklısın. Yazdıklarının bir çoğunu denedim yalnız bu Arrow da ne buluyorlar. Bende hep iyi anımsamıyorum nedense. Ama su Arrow 10 u bir daha deneyeyim bakalım nasıl olacak.
Fw istiyor mu buSade, pili iyi, akıcı. Bu kadar hocam. Ha bir de geliştiricisi bizim cihaz için baya uğraştığından eğer AOSP'lerin genelinde bir sorun varsa ilk Arrow'da çözülüyor genelde.