Soru Redmi Note 8 ROM Önerisi

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
o ancak chrome da var hocam olsa bende kullanacağım :)
Bu konudaki firefox benzeri tarayiciyi kullanıyorum. Oto doldurma da var

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Aosp rom önerisi alabilirim

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Aosp rom önerisi alabilirim
AOSP romları önermek MIUI romları önermekten daha zor hocam. Zira her türlü AOSP rom var. Sakura, Ancient, DotOS gibi değişik görünen AOSP de var; LineageOS, Arrow, Pixel, AICP gibi çok sade olanları da var; MSM, RR gibi aşırı özelleştirmelileri de var.

Ne istediğinize bağlı biraz. Biraz da sizin denemeniz lazım. :)

Sade isterseniz: A10 Arrow, A11 Arrow, LineageOS önerebilirim. Özelleştirmesi bol olsun derseniz: Resurrection Remix öneririm. Değişik görünsün derseniz şu an DotOS en güzel temalısı. Arrow A10'un pili de baya iyi bu arada. Eski bir Arrowcu olarak gönül rahatlığıyla öneriyorum ama cihazdan cihaza da farklılık gösterebilir. :D

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
AOSP romları önermek MIUI romları önermekten daha zor hocam. Zira her türlü AOSP rom var. Sakura, Ancient, DotOS gibi değişik görünen AOSP de var; LineageOS, Arrow, Pixel, AICP gibi çok sade olanları da var; MSM, RR gibi aşırı özelleştirmelileri de var.

Ne istediğinize bağlı biraz. Biraz da sizin denemeniz lazım. :)

Sade isterseniz: A10 Arrow, A11 Arrow, LineageOS önerebilirim. Özelleştirmesi bol olsun derseniz: Resurrection Remix öneririm. Değişik görünsün derseniz şu an DotOS en güzel temalısı. Arrow A10'un pili de baya iyi bu arada. Eski bir Arrowcu olarak gönül rahatlığıyla öneriyorum ama cihazdan cihaza da farklılık gösterebilir. :D
Dediklerinde haklısın. Yazdıklarının bir çoğunu denedim yalnız bu Arrow da ne buluyorlar. Bende hep iyi anımsamıyorum nedense. Ama su Arrow 10 u bir daha deneyeyim bakalım nasıl olacak.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Dediklerinde haklısın. Yazdıklarının bir çoğunu denedim yalnız bu Arrow da ne buluyorlar. Bende hep iyi anımsamıyorum nedense. Ama su Arrow 10 u bir daha deneyeyim bakalım nasıl olacak.
Sade, pili iyi, akıcı. Bu kadar hocam. :D Ha bir de geliştiricisi bizim cihaz için baya uğraştığından eğer AOSP'lerin genelinde bir sorun varsa ilk Arrow'da çözülüyor genelde. :)

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Sade, pili iyi, akıcı. Bu kadar hocam. :D Ha bir de geliştiricisi bizim cihaz için baya uğraştığından eğer AOSP'lerin genelinde bir sorun varsa ilk Arrow'da çözülüyor genelde. :)
Fw istiyor mu bu

Üst Alt