- Adım
- Teoman
- Cihazım
- Poco x6
- Meslek
- Memur
- Konular
- 12
Kesinlikle. Forever ...Miroom 20.3.26 old but gold
Kesinlikle. Forever ...Miroom 20.3.26 old but gold
Hocam Bu mesajda bulunan Android 10, miuiPro v2 romu kurun.. Sonra mesajda yer alan blink kernel 1.2 sürümünü romu kurup cihazın kurulumunu tamamladıktan sonra TWRP'den flaşlayın.. Bence redmi note 8 için en iyi yol budur miui olarak.joker80, Metin, teomanonal, musdi27, atakankp, değerli cevaplarınız için teşekkür ederim. ben 1 haftadır bootloaderi beklediğim için cevap yazmadım. kusura bakmayın.
şimdi twrp kuracağım da kernel felan anlamam . direk kursun götürsün beni 2 sene. uğraştırmasın kurar iken. pil gitsin BUG OLMASIN önerilerinizi bekliyorum hocalarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
talhacker, Merdanov,
Bence Miroom Beta 20.3.26 kurun. Ablam 1.5 senedir kullanıyor bu romda, memnun hala.joker80, Metin, teomanonal, musdi27, atakankp, değerli cevaplarınız için teşekkür ederim. ben 1 haftadır bootloaderi beklediğim için cevap yazmadım. kusura bakmayın.
şimdi twrp kuracağım da kernel felan anlamam . direk kursun götürsün beni 2 sene. uğraştırmasın kurar iken. pil gitsin BUG OLMASIN önerilerinizi bekliyorum hocalarım
talhacker, Merdanov,
Senin mesajından sonraki iki öneri de iyi. Ben biraz nostalji yaptım. Miroom 20.3 26 dayimjoker80, Metin, teomanonal, musdi27, atakankp, değerli cevaplarınız için teşekkür ederim. ben 1 haftadır bootloaderi beklediğim için cevap yazmadım. kusura bakmayın.
talhacker, Merdanov,
Bende bugün dotos denedim, denemez olaydım hemen sildimSenin mesajından sonraki iki öneri de iyi. Ben biraz nostalji yaptım. Miroom 20.3 26 dayim
Hocam o romdan büyük beklentim vardı site açmışlar ekip toplamışlar ciddi is yapiyolar heralde dedim gerçekten çok boş çıktı buglar kralı ya performansıda kötü.Bende bugün dotos denedim, denemez olaydım hemen sildim
Yanlış söylemeyeyim bende iki gün dayandım ona.Bende bugün dotos denedim, denemez olaydım hemen sildim
Nadir oluyor hocam o kadar da olsunRyzen bildirim gecikmesi sorunu yapıyor hocam. Stok kerneli de güzel EU 12.0.3.0'ün. Tabi Ryzen çok daha iyi pilde.