- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 7
Miroom Beta 20.3.26 kurdum ve çok memnunum tavsiye ederim bugüne kadar niye kullanmamışım ben bu romu dedim resmen
MiRoom 20.3.26, bizim makinenin 10/40 yağıdır, diğer yağlar kalın geliyor, akmıyor makinede malesefMiroom Beta 20.3.26 kurdum ve çok memnunum tavsiye ederim bugüne kadar niye kullanmamışım ben bu romu dedim resmen
Aynen öyleymişMiRoom 20.3.26, bizim makinenin 10/40 yağıdır, diğer yağlar kalın geliyor, akmıyor makinede malesef
Benim için sadelik ve hız yeterli diyorsanız Miui tarafında kesinlikle MiRoom 20.3.26, gerisi zevk ve seçim.Aynen öyleymiş
Şimdilik çok memnunum ilerleyen zamanlarda bi bakarız onada eğer bıkarsam bundanBenim için sadelik ve hız yeterli diyorsanız Miui tarafında kesinlikle MiRoom 20.3.26, gerisi zevk ve seçim.
Ha, Miui Pro V_2 (A10 olanı) da göz ardı edilemezlerden benim için, ikisi arasında git-gel yapıyorum artık zaman zaman...
Blink 1.2 ile denemeni tavsiye ederim...Su miuiproyu tekrar deneyelim
Daha önce de denemistim ayni sekilde.bir aosp bir miui dönüp duruyoruzBlink 1.2 ile denemeni tavsiye ederim...
link atabilir misiniz?Miroom Beta 20.3.26 kurdum ve çok memnunum tavsiye ederim bugüne kadar niye kullanmamışım ben bu romu dedim resmen
link atabilir misiniz?