Sohbet Redmi Note 8 Pro'dan iPhone'a geçiş

• Konbuyu başlatan Bergee
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 31
  • Görüntüleme 2K

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Ben 5 yıldır ipad kullanıyorum. Farkı ortada
Kalem kullanırken avuç içi tarafını ekrana koyarak yazabilecegim tek tablet iPad var sanırsam. Ayrıca M1 işlemci albenisini arttırıyor. Tablet tarafında sanırsam Apple rakipsiz:)

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Uzun süredir note 8 pro kullanıcı olarak gerçekten her güncelemedeki buglardan ve rom azlığından ötürü sıkılmıştım. Bir güncelleme geliyor bluetooth sıkıntısı yaşıyoruz bir güncelleme geliyor performans sıkıntısı yaşıyoruz artık bu durum beni iyice soğutmuştu cihazdan custom romlarda da ufak tefek buglar vardı sürekli bir şeylerden fedakarlık yapmanız gerekiyordu ne yazık ki. Note 8 Pro için bana sonsuz desteklerini yardımlarını esirgemeyen başta " kera706 ve muhammed540 " hocalarıma teşekkürlerimi sunuyorum.

Artık iPhone 8 Plus'a geçiş yaptım ilk başta şarj süresi bayağ sıkıntı yarattı çok hızlı bitiyordu. iPhone 6S kullanırken almış olduğum deji marka bir pil vardı onun iphone 8 plus için olanını aldım. iphone 8 plus'ta 2600 küsür bir mAh değeri vardı orjinal bataryasında günde 2 3 kere şarja takıyordum şimdi bu aldığım mucize batarya da 3400 mAh var ve 1,5 günü çok rahat çıkartıyor :D iPhone kullanıcılarına orjinal batarya alana kadar bunu almasını öneririm cihazı aldığımda %100 pil sağlığı vardı fakat, şarj inanın dayanmıyordu. Deji sağolsun 6S kullanırken de sorunumu o çözmüştü şimdi 8 plustada o çözdü :D

Sağolsun Xioami Androidden soğuttu bizleri. Note8pro yine en sorunsuz modellerden. Mi9t kullanıyorum. Çin betası 2021 kasım ayında bitmesine rağmen Global sürüm olarak en son 1.5 yıllık iken yani 2021-Temmuz aylarında güncelleme almış. Ve halen 12.1.4 sürümünde. Malum miui 12 kasan bir sürüm. Gelde şimdi isyan etme. 1.5 Yıllık cihaza güncelleme verme ama gel gelelim Apple bilmem kaç yıllık 6s e güncelleme versin ve o cihaz halen kasmasın. Mi9t kasım kasım kasılıyor. Güzelim Amoled ekranı var ama işte maalesef xiaomi azizliğine uğramış. Yazık vallahi. Yakında Apple tarafına geçeceğim bende.

Üst Alt