Sohbet Redmi Note 8 Pro'dan iPhone'a geçiş

• Konbuyu başlatan Bergee
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 31
  • Görüntüleme 2K

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Uzun süredir note 8 pro kullanıcı olarak gerçekten her güncelemedeki buglardan ve rom azlığından ötürü sıkılmıştım. Bir güncelleme geliyor bluetooth sıkıntısı yaşıyoruz bir güncelleme geliyor performans sıkıntısı yaşıyoruz artık bu durum beni iyice soğutmuştu cihazdan custom romlarda da ufak tefek buglar vardı sürekli bir şeylerden fedakarlık yapmanız gerekiyordu ne yazık ki. Note 8 Pro için bana sonsuz desteklerini yardımlarını esirgemeyen başta " kera706 ve muhammed540 " hocalarıma teşekkürlerimi sunuyorum.

Artık iPhone 8 Plus'a geçiş yaptım ilk başta şarj süresi bayağ sıkıntı yarattı çok hızlı bitiyordu. iPhone 6S kullanırken almış olduğum deji marka bir pil vardı onun iphone 8 plus için olanını aldım. iphone 8 plus'ta 2600 küsür bir mAh değeri vardı orjinal bataryasında günde 2 3 kere şarja takıyordum şimdi bu aldığım mucize batarya da 3400 mAh var ve 1,5 günü çok rahat çıkartıyor :D iPhone kullanıcılarına orjinal batarya alana kadar bunu almasını öneririm cihazı aldığımda %100 pil sağlığı vardı fakat, şarj inanın dayanmıyordu. Deji sağolsun 6S kullanırken de sorunumu o çözmüştü şimdi 8 plustada o çözdü :D

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Çok iyi bi karar vermişsiniz Android tarafı çöplük güncelleme yapmaya korkar oluyosun mi 11 ultra yi ota miui 13 güncelleme ile brick eden xiaomi, Güncelledikce daha kötü olan Samsung oneplusta eskisi gibi değil en mantıklısı ios cihaz alıp 3 4 sene kullanmak. Miui 13 için redmi ve poco kullanıcılarından kötü geri dönüşler alıyorum yeni cihaz alasım kalmadı. Güle güle kullanın son olarak İOSta olsa büyük sürüm güncellemelerinde cihazı yinede sıfırlamayı unutmayın :)

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok iyi bi karar vermişsiniz Android tarafı çöplük güncelleme yapmaya korkar oluyosun mi 11 ultra yi ota miui 13 güncelleme ile brick eden xiaomi, Güncelledikce daha kötü olan Samsung oneplusta eskisi gibi değil en mantıklısı ios cihaz alıp 3 4 sene kullanmak. Miui 13 için redmi ve poco kullanıcılarından kötü geri dönüşler alıyorum yeni cihaz alasım kalmadı. Güle güle kullanın son olarak İOSta olsa büyük sürüm güncellemelerinde cihazı yinede sıfırlamayı unutmayın :)
Android ile daha işim olmaz hiçbir şekilde hocam. Pil performansından dolayı android seçmiştim hala android kısmı ios'a nazaran daha iyi pil konusunda ama ios'ta bunu bir şekilde çözebildim en azından idare ediyor bu şekilde ve kasma donma hiçbir sorun yaşamıyorum android olsa arada bir donar arada bir kasardı çok şükür kurtuldum :D Ek olarak kamera performansı vs. vs. hala önde ya 6sten geçtim rn8 proya rn8 prodan geçtim iphone 8 plus'a yok abi bir android bir iphone olamıyor yazılım kısmı ve bu kadar düşük sistem özelliklerine rağmen bu kadar güçlü bir performans android tutmuyor bana kalırsa başaramıyorlar artık ios'a rakip bir windows phone gibi farklı bir yazılım çıkmalı.... Windows Phone olsaydı şuan onu kullanıyor olurdum muhtemelen androidten kat be kat iyiydi :(

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
93
Deji batarya baya işe yarıyor ama ileri zamanlarda telefonda başka sorunlar çıkarıyor şarj sorunları vb

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Deji batarya baya işe yarıyor ama ileri zamanlarda telefonda başka sorunlar çıkarıyor şarj sorunları vb
Valla hocam 6s cihazımda da kullandım onda 2 sene kadar kullandım hiçbir sorun çıkarmamıştı. Çakma şarj aletlerinden uzak duracaksınız orijinal kullanacaksınız bir sorun olmuyor :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hayırlı olsun hocam,her ne kadar bir android sever olsam da ben de sizin gibi düşünüyorum.Bu sebeple yazın Note 8’den önce İphone SE 2020’ye daha sonra da İPhone Xr’a geçiş yaptım.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Hayırlı olsun hocam,her ne kadar bir android sever olsam da ben de sizin gibi düşünüyorum.Bu sebeple yazın Note 8’den önce İphone SE 2020’ye daha sonra da İPhone Xr’a geçiş yaptım.
Sağolun hocam android severim bende aynı şekilde ama eskiden android sever :D Size de hayırlı olsun :)

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
15
k bakmayın ama söylediğiniz 2 cihaz arasında 2 kat fiyat farkı var
bi de ydışı vs olsa
belki 2,5 kata çıkacak fiyatlar

ve aldığınız cihazlarda kullanım amaçları da önemlidir.
kamera ve sosyal medya ise instagramın yerini alamaz android cihazlar
oyun vs ise androidin yerini alamaz ioslar

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
k bakmayın ama söylediğiniz 2 cihaz arasında 2 kat fiyat farkı var
bi de ydışı vs olsa
belki 2,5 kata çıkacak fiyatlar

ve aldığınız cihazlarda kullanım amaçları da önemlidir.
kamera ve sosyal medya ise instagramın yerini alamaz android cihazlar
oyun vs ise androidin yerini alamaz ioslar
Hocam sakin :D Zaten belirttim iyi yanlarını kötü yanlarını :D Android kullanmayacağım buglar düzelmediği sürece bunuda belirttim oyunla işim yok benim amacım hız performans batarya ömrü ve sıfır bugsız işletim sistemi batarya konusunda ne kadar kötüde olsa ios deji ile bu durumdan kurtuldum şuan aradığım her şey var iosta androidte batarya var hız var performans yok kullanış yok bir sürü custom rom denedim yok yani olmayınca olmuyor zorlamaya gerek yok :D

Üst Alt