Çözüldü Redmi note 8 pro telefonum kapandı açılmıyor

ColumnaVertebralis

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese merhaba. Telefonum bozulmadan 2 ay önce almıştım. 2 ay sonra telefon elimde google da gezerken durduk yere ekranı kapandı ve bir daha açılmadı. Şarja taktım olmadı ne denediysem hiç tepki yok. Telefonum yaklaşık 1.5 aydır bu durumda ve ben 1.5 aydır telefonsuzum. Üniversite öğrencisiyim telefonun garantisi ve kutusu okuduğum şehirde kaldı telefonun bozulacağını tahmin edemedim memlekete dönerken yanımda getirmedim. Malum durumlardan dolayı gidip alamıyorum acayip madur durumdayım telefonun kutusu garantisi yanında değilse tamir etmeyiz diyolar online derslerim var ablamın telefonundan izlemek zorunda kalıyorum bazen izleyemiyorum da lütfen yardım edin perişan oldum 1.5 aydır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese merhaba. Telefonum bozulmadan 2 ay önce almıştım. 2 ay sonra telefon elimde google da gezerken durduk yere ekranı kapandı ve bir daha açılmadı. Şarja taktım olmadı ne denediysem hiç tepki yok. Telefonum yaklaşık 1.5 aydır bu durumda ve ben 1.5 aydır telefonsuzum. Üniversite öğrencisiyim telefonun garantisi ve kutusu okuduğum şehirde kaldı telefonun bozulacağını tahmin edemedim memlekete dönerken yanımda getirmedim. Malum durumlardan dolayı gidip alamıyorum acayip madur durumdayım telefonun kutusu garantisi yanında değilse tamir etmeyiz diyolar online derslerim var ablamın telefonundan izlemek zorunda kalıyorum bazen izleyemiyorum da lütfen yardım edin perişan oldum 1.5 aydır

Üniversitede ki uygulama derslerim de çektiğim videolar ses kayıtları hepsi içinde kaldı çok mağdurum önemli ders notlarım videolarım hiçbirine ulaşamıyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Oyla:

miufan190

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fenasi
Cihazım
redmi note 8pro
Konular
1
Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
python u kurdum ama python bulunamadı hatası veriyor
konuyu okursanız gerekli bilgileri bulabilirsiniz. Muhtemelen sizden öncede aynı hatayla karşılaşan olmuştur. Cevapları mevcut..

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Merhaba hocam benimde telefon note 8 pro twrp modu yüklerken kapandı açılmıyor
Sizin cihaz note 8 mi note 8 pro mu. İki konuda farklı cihazları sormuşsunuz. Eğer cihazınız Note 8 pro ise ve siz note 8 recovery attıysanız açılmaması normal. Bence önce hangi cihazı kullandığınızı bi çözün.

Oyla:

MUHAMMET TEOMAN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUHAMMET
Cihazım
Pocco x3pro
Meslek
OTO GALERİCİ
Konular
11
Sizin cihaz note 8 mi note 8 pro mu. İki konuda farklı cihazları sormuşsunuz. Eğer cihazınız Note 8 pro ise ve siz note 8 recovery attıysanız açılmaması normal. Bence önce hangi cihazı kullandığınızı bi çözün.
Note 8 pro

Oyla:
Üst Alt