Çözüldü Redmi note 8 pro telefonum kapandı açılmıyor

ColumnaVertebralis

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese merhaba. Telefonum bozulmadan 2 ay önce almıştım. 2 ay sonra telefon elimde google da gezerken durduk yere ekranı kapandı ve bir daha açılmadı. Şarja taktım olmadı ne denediysem hiç tepki yok. Telefonum yaklaşık 1.5 aydır bu durumda ve ben 1.5 aydır telefonsuzum. Üniversite öğrencisiyim telefonun garantisi ve kutusu okuduğum şehirde kaldı telefonun bozulacağını tahmin edemedim memlekete dönerken yanımda getirmedim. Malum durumlardan dolayı gidip alamıyorum acayip madur durumdayım telefonun kutusu garantisi yanında değilse tamir etmeyiz diyolar online derslerim var ablamın telefonundan izlemek zorunda kalıyorum bazen izleyemiyorum da lütfen yardım edin perişan oldum 1.5 aydır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese merhaba. Telefonum bozulmadan 2 ay önce almıştım. 2 ay sonra telefon elimde google da gezerken durduk yere ekranı kapandı ve bir daha açılmadı. Şarja taktım olmadı ne denediysem hiç tepki yok. Telefonum yaklaşık 1.5 aydır bu durumda ve ben 1.5 aydır telefonsuzum. Üniversite öğrencisiyim telefonun garantisi ve kutusu okuduğum şehirde kaldı telefonun bozulacağını tahmin edemedim memlekete dönerken yanımda getirmedim. Malum durumlardan dolayı gidip alamıyorum acayip madur durumdayım telefonun kutusu garantisi yanında değilse tamir etmeyiz diyolar online derslerim var ablamın telefonundan izlemek zorunda kalıyorum bazen izleyemiyorum da lütfen yardım edin perişan oldum 1.5 aydır

Üniversitede ki uygulama derslerim de çektiğim videolar ses kayıtları hepsi içinde kaldı çok mağdurum önemli ders notlarım videolarım hiçbirine ulaşamıyorum

2131578

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
veysel
Cihazım
redmi not 6 pro
Konular
6
Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Benim telefonu alalı 1 hafta oldu bir hafta içerisinde telefon sebepsiz bir şekilde kapandı ne yapıp ettiysem telefon açılmadı. Daha sonra birkaç telefoncuya gösterdim telefonu telefon öldü bir şey yapamayız diye cevap vermeye başladılar baya zaman kaybettim. İstanbul'da güvenilir bir telefoncuya denk geldim meğerse sorun anakarttaymış belirli ücret karşılığında telefonumu tamir etti yani bildiğin 1 aya yakın telefon beni uğraştırdı. Umarım sorun donanımsal değildir.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam siz Gaziantep'te siniz sanırım bende Gaziantep'te okuyorum bir servisiniz mi var ? Eğer servisiniz varsa sizce sorun ne olabilir anakart yanmış diyenler var garantisiz yaptırmaya çalışsam sizce aşağı yukarı ne kadara mal olur görmeden bilgi vermek zor biliyorum ama maksimum şu kadar tutar diyebileceğiniz bir tutar varmı ?
Bir servisim yok hocam. AdeLa hocamın dediğini yapın

Oyla:

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Hocam siz Gaziantep'te siniz sanırım bende Gaziantep'te okuyorum bir servisiniz mi var ? Eğer servisiniz varsa sizce sorun ne olabilir anakart yanmış diyenler var garantisiz yaptırmaya çalışsam sizce aşağı yukarı ne kadara mal olur görmeden bilgi vermek zor biliyorum ama maksimum şu kadar tutar diyebileceğiniz bir tutar varmı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dijital faturasını çıkartabilirim hepsi kayıtlı sadece faturasıyla kabul ederler mi ? Direk Genpa şubelerinden birine kargo ile göndermem mi gerekiyor ?
Sadece fatura ile kabul ederler. gönderirken iyi paketlemeniz yeterli.
Eğer aksi bir durum derlerse tüketici hakları mahkemesine gideceğinizi söyleyin. Yapacaklardır.
Sert konuşursanız,biraz da bağırırsanız hatta bu süreci daha da hızlandırırsınız.
Maalesef garanti servislerimiz, karşıdaki insanı suistimal etmede Dünyada 1 numara.

Oyla:

ColumnaVertebralis

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
1
Sadece fatura ile kabul ederler. gönderirken iyi paketlemeniz yeterli.
Eğer aksi bir durum derlerse tüketici hakları mahkemesine gideceğinizi söyleyin. Yapacaklardır.
Sert konuşursanız,biraz da bağırırsanız hatta bu süreci daha da hızlandırırsınız.
Maalesef garanti servislerimiz, karşıdaki insanı suistimal etmede Dünyada 1 numara.
Peki hocam çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapacağım dijital faturanın çıktısını çıkarmaya gidiyorum şimdi. Son olarak göndermeden önce emin olmak için genpa nın sitesinde ımeı kodu girerek garanti sorgulatma bölümü var oraya faturada ki ımeı kodunu girersem bir sıkıntıyla karşılaşmam değilmi ?

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Peki hocam çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapacağım dijital faturanın çıktısını çıkarmaya gidiyorum şimdi. Son olarak göndermeden önce emin olmak için genpa nın sitesinde ımeı kodu girerek garanti sorgulatma bölümü var oraya faturada ki ımeı kodunu girersem bir sıkıntıyla karşılaşmam değilmi ?
Hayır yaşamazsınız zaten fatura olduğu sürece onlar ımeı ile cihazın garantisi olduğunu görebiliyor.

Oyla:

ColumnaVertebralis

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
1
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun herkesten. Faturası ile birlikte göndereceğim

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Oyla:

ahmet2535t

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
note8pro
Konular
0
merhabalar benim cihazın bootloader kilidi açık ben rom yüklemeye çalışırken kapanma sorunu oldu , bilgisayara takınca aygıt görü gidiyor.

ne yapmam lazım tşk.

Oyla:

uwentallos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Note 9S
Konular
7
merhabalar benim cihazın bootloader kilidi açık ben rom yüklemeye çalışırken kapanma sorunu oldu , bilgisayara takınca aygıt görü gidiyor.

ne yapmam lazım tşk.
fastboota giriyorsa cihazınıza uygun fasboot romunu miflash üzerinen flash'layın

Oyla:
Üst Alt