- Adım
- ahmet
- Cihazım
- note 8 pro
- Konular
- 1
?hocam bende MTK klasörünü masaüstüne kurdu, normal mi yoksa C'ye atmalımıyım
?hocam bende MTK klasörünü masaüstüne kurdu, normal mi yoksa C'ye atmalımıyım
Merhaba global romdan Endonezya rom a geçirdim note 8 pro görüşme sırasında hareket edersem görüşme de ses kesiliyor eski konuma dönünce düzeliyor sizlerde de benzer bişey oluyormu
Not : geçiş için Android 9 endonezya rom kullandım android 10 güncelleme olarak geldi hard reset yapmadım bir ihtimal ondan olabilir
kurulum yaparken desktop seçili olduğunda masaüstüne kuruyor. C'ye atmak ve ya atmamak sizin tercihiniz.
peki tavsiyeniz varmıdır global de olmayan bişey geriye dömekte istemiyorumMerhaba, aynı romu kullanıyoruz, ben de aynı şekilde güncelledim ve hard reset atmadım.
Hiçbir sorunla karşılaşmadım bu zamana kadar. Siz yazdıktan sonra dışarda tekrar denedim, gittim geldim yer değiştirdim herhangi bir kopma veya çekmeme olmadı konuşurken. Bölge veya hatla alakalıdır diye düşünüyorum.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam android 10 TGZ çıktı isterseniz yedek alıp baştan kurun. Yöntem aynı 9 daki gibi.peki tavsiyeniz varmıdır global de olmayan bişey geriye dömekte istemiyorum
Şarj konusu nasıl hocam kaç saat ekran süresi aliyorsunuzEndonezya romu kullaniyorum gayet başarılı ve şarj konusu ise muhteşem.
Android 10 da yapabilirsiniz.tgz dosyası bozuk mu? rar ile açarken hata veriyor. telefon fastbootta kaldı![]()