Rehber Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme

prusias

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Merhabalar, son güncelleme ile netflix HD yüklenebileceği yazıyordu. Fakat hala yüklenemiyor. Bu sorunu çözebilen var mı?
Android 9 sürümünde L1 sertifikası bulunmuyor. Android 10 güncellemesini yaptığınız takdirde Netflix HD izleyebilirsiniz.

vet_baha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAHADIR
Cihazım
redmi note8pro
Meslek
Veteriner Hekim
Konular
1
Android 9 sürümünde L1 sertifikası bulunmuyor. Android 10 güncellemesini yaptığınız takdirde Netflix HD izleyebilirsiniz.

Android 10 ve miui 11.0.2.0 anlayamadım vallahi. Uygulamalardan netflix yok, play store a girince de çıkmıyor

Ayrıca cehaletimi mazur görün. Bugün ilk defa fark ettim. WiFi ambleminin yanında telefon işareti var. O nedir? Güncelleme sonrası gözüme çarptı

Ekli dosyalar

• IMG_20200604_010903.jpg
    IMG_20200604_010903.jpg
    281 KB · Görüntüleme: 24

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Android 10 ve miui 11.0.2.0 anlayamadım vallahi. Uygulamalardan netflix yok, play store a girince de çıkmıyor

Ayrıca cehaletimi mazur görün. Bugün ilk defa fark ettim. WiFi ambleminin yanında telefon işareti var. O nedir? Güncelleme sonrası gözüme çarptı
Evet hocam Netflix Google Play'de çıkmıyor APK olarak indirebilirsiniz. Diğer sorunuzu da şöyle cevaplayayım o simge Vo-Wifi simgesi yani WiFi üzerinden arama yapmanızı sağlar. Cihazınız uçak modundayken bile eğer WiFi bağlıysa arama yapabilirsiniz.

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3

Hocam bu Netflix olayı çok garip bir hal aldı. Bende de 11.0.2 Endonezya rom var.
İlk güncellemeden sonra Netflix Play Store'da çıkmadı. Bir süre sonra çıktı, kurdum HD kullanıyorum. Arada bir kontrol ediyordum duruyor mu diye :D ve sonunda bende de gitti. Play Store'da göremiyorum ancak uygulama duruyor ve çalışıyor.
DRM İnfo uygulamasından L1 sertifikası olup olmadığını kontrol edin isterseniz. L1 ise HD izleyebiliyor olmalısınız.
Sonrada aşağıdaki konudan yükleyin.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vet_baha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAHADIR
Cihazım
redmi note8pro
Meslek
Veteriner Hekim
Konular
1
Hocam bu Netflix olayı çok garip bir hal aldı. Bende de 11.0.2 Endonezya rom var.
İlk güncellemeden sonra Netflix Play Store'da çıkmadı. Bir süre sonra çıktı, kurdum HD kullanıyorum. Arada bir kontrol ediyordum duruyor mu diye :D ve sonunda bende de gitti. Play Store'da göremiyorum ancak uygulama duruyor ve çalışıyor.
DRM İnfo uygulamasından L1 sertifikası olup olmadığını kontrol edin isterseniz. L1 ise HD izleyebiliyor olmalısınız.
Sonrada aşağıdaki konudan yükleyin.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ses kaydı özelliğini aktif hale getirmek için rom attım konu sayesinde şuan birde netflix oldu tamam tadından yenmiyor telefon. Teşekkür ediyorum herkese

Adalı37

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
2
Merhaba ben romu yükledim tek sıkıntı cihaz kapalıyken çok şarj yiyiyor. Yatmadan önce %9 olan şarj kalktığımda %3'e düşmüş. Normal kullanırken 11 saatten fazla ektan süresi alabiliyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan varmı?

ForeverXiaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazmi
Cihazım
R N 8 Pro
Konular
3
elinize sağlık hocam ,ilk sayfada verilen link android 9 mu birde android 10 güncellemesi geldimi kusuras bakmayın 80 sayfayı okumayı gözüm almadı daha dün 80 sayfalık başka bir konu okudum :)

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
15 saniyede adb driver kuramıyorum. sistem belirtilen yolu bulamadı diyor. ve cmd ekranında telefonu göremiyorum. Aynı dosya aynı bilgisayar daha geçen hafta yüklemiştim. Bilgisayara format attım tekrar yükleyeyim dedim olmadı. nedendir acaba?

Üst Alt