- Adım
- Tarık
- Cihazım
- Redmi Note8 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 2
ne yalan söyleyeyim pil tasarrufu modunu hiç kullanmadım. pili kötü etkilediğini düşünüyorum -şahsi fikrim-. akıllı bileklik kullandığım için yine aynı şekilde konumu da hiç kapatmadım. yardımcı olmayı çok isterdim ama ikisi de bilmediğim yerden çıktı.Hocam bikaç şey daha soracağım pil tasarrufu moduna alınca kilit sesleri olsun ekran görüntüsü sesi olsun bunlar kapanıyordu bu romda yok veya ben bulamadım. Bu birdi. İkincisi ise konum erişimini kapatınca tamamen kapanıyor yüksek doğruluk. global romda pil tasarrufu moduna alıp kablosuz üzerinden sanki gps açıkmış gibi yapabiliyorduk bunuda bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
forumda konu açarsanız muhakkak yardımcı olunacaktır. belki konusu bile açılmıştır.Hocam bikaç şey daha soracağım pil tasarrufu moduna alınca kilit sesleri olsun ekran görüntüsü sesi olsun bunlar kapanıyordu bu romda yok veya ben bulamadım. Bu birdi. İkincisi ise konum erişimini kapatınca tamamen kapanıyor yüksek doğruluk. global romda pil tasarrufu moduna alıp kablosuz üzerinden sanki gps açıkmış gibi yapabiliyorduk bunuda bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim