Rehber Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme

prusias

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Hocam bikaç şey daha soracağım pil tasarrufu moduna alınca kilit sesleri olsun ekran görüntüsü sesi olsun bunlar kapanıyordu bu romda yok veya ben bulamadım. Bu birdi. İkincisi ise konum erişimini kapatınca tamamen kapanıyor yüksek doğruluk. global romda pil tasarrufu moduna alıp kablosuz üzerinden sanki gps açıkmış gibi yapabiliyorduk bunuda bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
ne yalan söyleyeyim pil tasarrufu modunu hiç kullanmadım. pili kötü etkilediğini düşünüyorum -şahsi fikrim-. akıllı bileklik kullandığım için yine aynı şekilde konumu da hiç kapatmadım. yardımcı olmayı çok isterdim ama ikisi de bilmediğim yerden çıktı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bikaç şey daha soracağım pil tasarrufu moduna alınca kilit sesleri olsun ekran görüntüsü sesi olsun bunlar kapanıyordu bu romda yok veya ben bulamadım. Bu birdi. İkincisi ise konum erişimini kapatınca tamamen kapanıyor yüksek doğruluk. global romda pil tasarrufu moduna alıp kablosuz üzerinden sanki gps açıkmış gibi yapabiliyorduk bunuda bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
forumda konu açarsanız muhakkak yardımcı olunacaktır. belki konusu bile açılmıştır.

vet_baha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAHADIR
Cihazım
redmi note8pro
Meslek
Veteriner Hekim
Konular
1
ben netflixten vaz geçtim eski roma nasıl dönebilirim? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim

şarj çok kısa gidiyor.
wifi'ye ev iş veya kayıtlı başka bir yere gidince otomatik yüklenmiyor.
google uygulaması üzerinden iş yerime fotoğraf yükleyeceğim haritalara gönderiyor galeriye göndereceğine.
bluetooth kulaklığımın sağını solunu ayrı eşitliyor kafasına göre
son zamanlarda karşı tarafa ses gitmiyor. aramayı sonlandırıp tekrar aradığımda seste sıkıntı olmuyor.

Muco5570

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mücahit
Cihazım
Note 4
Konular
0
ben netflixten vaz geçtim eski roma nasıl dönebilirim? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim

şarj çok kısa gidiyor.
wifi'ye ev iş veya kayıtlı başka bir yere gidince otomatik yüklenmiyor.
google uygulaması üzerinden iş yerime fotoğraf yükleyeceğim haritalara gönderiyor galeriye göndereceğine.
bluetooth kulaklığımın sağını solunu ayrı eşitliyor kafasına göre
son zamanlarda karşı tarafa ses gitmiyor. aramayı sonlandırıp tekrar aradığımda seste sıkıntı olmuyor.
Bende de aynısı yüklü yazdığınız sorunlar bende yok ve çoğu kişide de yok bildigim kadarıyla yukledikten sonra format attınız mı

mstfayyldrm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
45
Hocalarım şu kendi uygulamalarındaki reklam işini ne yapacağız bunlar ve yukarıda saydığım bir kaç eksiklik romdan soğumama neden oldu ve şarj sanki bi tık daha çok gidiyor gibime geldi düşünveleriniz neler?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocalarım şu kendi uygulamalarındaki reklam işini ne yapacağız bunlar ve yukarıda saydığım bir kaç eksiklik romdan soğumama neden oldu ve şarj sanki bi tık daha çok gidiyor gibime geldi düşünveleriniz neler?
Reklamlar için şu konuyu uygulayın. Menüye wifi kapalı iken girin.

Muco5570

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mücahit
Cihazım
Note 4
Konular
0
Kendi uygulamalarindaki reklamlar el ilede kapanıyor mesela tema uygulaması uygulamaya girip ayarlardan tavsiyeleri kapat diyeceksiniz reklam olan uygulamaları bu şekilde kapatabilirsiniz

Muco5570

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mücahit
Cihazım
Note 4
Konular
0
O değilde elimde iki tane 8 Pro var ikinde de l1 sertifikasi yok ikiside çin sürümü ama global romda vardı bu Endonezya roma gelmedi gitti l1 en azından bana gelmedi

lasthope66

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ozgur
Konular
0
selamın aleyküm reis ben yapmaya çalıştım ama sistem belirtilen dosyayı bulamıyor diyor ne yapmam gerekiyor

kyrnmstf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
30
Endonezya romuna Miui 12 ne zaman gelir bilgisi olan var mı?

Üst Alt