Rehber Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme

mahir0147

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
note8
Konular
0
Cih

Cihaza komple wipe atmanız gerektiğini unutmayın, aynı romun güncellemesini kurarken programlar/veriler vs kaybolmuyor ama farklı Roma geçtiğinizde telefonun sıfırlanmış olması gerekiyor. Ben pil ve diğer özellikleri anlamında çok beğendim. Bir örnek, dün gece saat 02'den 05'e kadar devamlı opera üzerinde dolaştım, videolar vs izledim, şarjım %30'dan %25e düştü. 3 saat için çok güzel bir kullanım benim açımdan.
hocam mrh 11.0.2.0 PGGEMIXM günceleme 11.0.6.0 sonra uygulamalarda kilit le me olmadı şu ana kadar batarya biraz daha iyi oldu3 saat internette gezındım %17 yedi de ısınma oluyor arama kısmında ıkon lar mavi ve kayıt yok ;siz 3 saat gezinmişsiniz % 5 yemiş ısınma oluyormu rom u yayınlayan hoca fastbood yükleme yapmayı tarif etmiş ama bir türlü cesaret edıp te yuklemedim bu rom a geçişte Cihaza komple wipe atmamız gerekırmi

Son düzenleme:

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5

diyeps

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
Xiaom Note8 Pro
Konular
0
hocam mrh 11.0.2.0 PGGEMIXM günceleme 11.0.6.0 sonra uygulamalarda kilit le me olmadı şu ana kadar batarya biraz daha iyi oldu3 saat internette gezındım %17 yedi de ısınma oluyor arama kısmında ıkon lar mavi ve kayıt yok ;siz 3 saat gezinmişsiniz % 5 yemiş ısınma oluyormu rom u yayınlayan hoca fastbood yükleme yapmayı tarif etmiş ama bir türlü cesaret edıp te yuklemedim bu rom a geçişte Cihaza komple wipe atmamız gerekırmi
Merhaba. Sizin romunuz global versiyon olarak geçiyor, Endonezya romuna geçiş için komple wipe atılması gerekiyor. Her şey silinecek yani. Browser da önemli, opera bence karanlık modda oldukça az enerji tüketimi sağlıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkürler ilginiz için sağolun
Bende deneyip göreceğim artık :)
Rica ederim, elimden geldiğince bilgi vermeye çalıştım.

TURAN0303

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
TURAN
Cihazım
REDMİ NOTE 8PRO
Konular
0
Endonezya romunu yükledikten sonra, Mi Kumanda uygulamasında konum Endonezya gözüküyor.
Değiştirmeye imkan vermiyor.
Dijital uydu alıcısı eklemek için Konumu değiştirmek gerekiyor.
Ona izin vermediği içinde Dijital uydu eklenemiyor. Bunun bir çözümü var mı acaba.

diyeps

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
Xiaom Note8 Pro
Konular
0
Başka bir kumanda programı denediniz mi? Onda da aynı sıkıntı olmaz sanırım.

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Endonezya romunu yükledikten sonra, Mi Kumanda uygulamasında konum Endonezya gözüküyor.
Değiştirmeye imkan vermiyor.
Dijital uydu alıcısı eklemek için Konumu değiştirmek gerekiyor.
Ona izin vermediği içinde Dijital uydu eklenemiyor. Bunun bir çözümü var mı acaba.
Bende böyle bir sorun yok hocam telefonun ayarlar bölümünden bölgenizi türkiye olarak ayarlayın ve internetten en son versiyon mi kumanda apk'sını indirip deneyin.

ssanol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Senol
Cihazım
Resmi note 8 pr
Konular
0
bende anlatıldığı gibi yükledim. 2 gün oldu. 10 saat ekran süresi alıyorum. teşekkürler

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72

ssanol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Senol
Cihazım
Resmi note 8 pr
Konular
0
normal kullanım. Gün içinde şebeke 4,5G akşam wifi. bu şarjla 2. günüde çıkarıyor.
yalnız bugün sabahtan ilk defa ekran kilitlendi. power tuşuyla yeniden başlattım. düzeldi.

Üst Alt