Redmi note 8 pro global rom android 9 benim telefonumdu. Garantiyi yaktım yukarıda bahsedilen endonezya rom u kurdum. 2 ay kullandım hiç problem yok. Telefon kayıt özelliği, arama, mesaj uygulaması çok iyi. nfc var. Diğer rom lardan farklı bu rom, mükemmel yani. Hızlı ve atak. 2 ay sonra da TWRP kurdum. Burada çok dikkatli olmak gerekiyor. Bir tane Rus var o TWRP kurmayı youtube de anlatmış. O video formumuzda da var. LR Team TWRP si bana uydu hiç problem yaşamadım. Fakat başka TWRP lerde Brick olma, açılmama problemleri oluyor. O zamanda bu formda
Redmi Note 8 Pro Brick Önlemi diye bir konu var onu uyguladım(kera706 ya tekrar teşekkürler). Mükemmel çalışıyor. Diğerlerini denemedim ama bu rom benim için ideal. Bu arada bu rom Android 9 ama Android 10 endonezya da çıkmış.
1-Romu yükle
böyle kullanabilirsin
güncellemede alır sanıyorum ama devam etmek istersen
Çökmelere karşı aşağıdaki yolu tavsiye ederim
2-Redmi Note 8 Pro Brick önlemini al isimli konuyu formda bul
Bunu yaptıktan sonra rahatsın çökme diye birşey yok
Ama Telefonla oynamayı seviyorsan root falan atalım diyorsan aşağıdaki yolu tavsiye ederim
3-LR TeamTWRP ni kur ( Rus vatandaşını video dan izle ki adım adım nasıl TWRP kurulacağını gösteriyor)
4-Zaten Twrp kurarken root atmış olacaksın.
Böyle kullanıp devam edebilirsin
Root tan sonra xposed ve modüller geliyor
sonra Customiuizer
Tavsiye ederim. Fakat kolay değil vaktin varsa ugraş. Ama her halükarda telefonumuz harika.
Fakat dikkatli olmak gerek. Korkmak değil. Ona bakarsan tüm telefonlardan kork. Hepsi çökebilir diğer markalarda.
Saygılarımla