S
Silinen üye 107783
Guest
Bootloader açık olması yeterlidir. Twrp ya da magisk e gerek yok.
Bu kadar hocam. İnanin biz yaptık sizde yaparsınız ( Parti sloganı gibi oldu)
Hahahha
Bootloader açık olması yeterlidir. Twrp ya da magisk e gerek yok.
Mtk işlemci de imei problemi olmuyor bildiğim duyduğum ve gördüğüm kadarıyla.HahahhaHocam valla eski cihazımda rom atmaya çalışırken imei sildim. O yüzden gerçekten çekiniyorum. O sebeple İstanbul içinde yaşayıp da destek olabilecek olan biri varsa daha kolay olur benim için
Benim de aklımdaki soru buyduHocam bl kilidi açık. Twrp yada magisk yüklü değil.
Söylediğiniz gibi sırasıyla driverları yüklüyorum.
Sonrasında mi flashla Endonezya romu yüklüyorum. Bu kadar? Doğru mudur?
Eyvallah hocam. Şu Android 10 mevzusu olmasa deneyecektim ama garantiyi riske atmak da istemiyorumBootloader açık olması yeterlidir. Twrp ya da magisk e gerek yok.
Android 10 bi ekstrasi yok hocam. Büyük umutlarla beklemeyin.Benim de aklımdaki soru buyduEyvallah hocam. Şu Android 10 mevzusu olmasa deneyecektim ama garantiyi riske atmak da istemiyorum
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Usta bir üye ye bu çekingenlik yakışmıyor hocamBenim ki zaten malum yollu cihazlardan ama o kadar çekiniyorum ki hata yapmaktan. Bilen biri olmadan işlem yapamam asla![]()
Usta bir üye ye bu çekingenlik yakışmıyor hocam![]()
Yok hocam korkulacak bir şey yok inanın. Adımlari gayet açık yazdım.Çakma ustayız biz![]()
NFC yok derken? Hindistan romu mu yüklü yoksa 11.0.6 da NFC' nin çalışmamasını mı kastediyorsunuz?konuyu okumaya çalıştım fakat soruma yanıt bulamadım. benim note 8 pro da NFC yok. bu rom kurulunca NFC gelir mi?