Rehber Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme

fym05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
m
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
note 8 pro ıcın su an en stabıl ve ıyı rom bu sanırım dogru mu

fym05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
m
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
Mi 11 daha akıcı

buradaki androıd 9 galıba mıuı 11 ve androıd 10 olanını nereden ındırebılırım ve de

bl kilit basvurusu yaptım ama temızleyıcı uygulamasını kullandım gelıstırıcı seceneklerı kayboldu tekrar aktıf ettım oem kılıt acma acık gorunuyor benım basvuru ıptal mı olmustur mı unlock a tekrar baglayıp baksam sure uzar mı tekrar mı basvurmalıyım 1 hafta sure vermıstı kalan sureye bakmak sureyı bastan mı uzatır

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
buradaki androıd 9 galıba mıuı 11 ve androıd 10 olanını nereden ındırebılırım ve de

bl kilit basvurusu yaptım ama temızleyıcı uygulamasını kullandım gelıstırıcı seceneklerı kayboldu tekrar aktıf ettım oem kılıt acma acık gorunuyor benım basvuru ıptal mı olmustur mı unlock a tekrar baglayıp baksam sure uzar mı tekrar mı basvurmalıyım 1 hafta sure vermıstı kalan sureye bakmak sureyı bastan mı uzatır
1 hafta sonra kontrol etmek en sağlıklısi olacaktır

Bölümde bütün rom sürümlerinin fastboot bağlantıları var araştırıp bulabilirsiniz

fym05

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
m
Cihazım
note 8 pro
Konular
1
1 hafta sonra kontrol etmek en sağlıklısi olacaktır

Bölümde bütün rom sürümlerinin fastboot bağlantıları var araştırıp bulabilirsiniz

tsk endonezya and 10 mu daha stabıl yoksa 9 mu sanırım bu konudakı en saglıklı calısan ben sson guncellemelerı yapma taraftarı pek degılım ama sız bu ısı ıyı bılıyorsunuz hangısı dersenız onu yukleyım

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
tsk endonezya and 10 mu daha stabıl yoksa 9 mu sanırım bu konudakı en saglıklı calısan ben sson guncellemelerı yapma taraftarı pek degılım ama sız bu ısı ıyı bılıyorsunuz hangısı dersenız onu yukleyım
Android 10 tavsiye ederim.

Üst Alt