- Adım
- Kenan
- Cihazım
- Note 8 pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 0
Merhaba,
Benim söylediğim orjinal global rom için geçerli bu rom harici MiFlash ile rom yüklerken Clear and lock Seçilirsi telefon Brick olur.
Aynı şekilde yurtdışı telefonlarda da durum aynıdır. Örn. Hindistan yüklü gelen cihaza global rom seçip Clear and lock seçilirse yine brick olur.
Benim tavsiyem tüm arkadaşlara gerekli ayarları yaparak orjinal global romda kalmanız soft brick harici hard brick durumlarında bizim yapamacağımız durumlarda garanti kapsamı dışında kalıyor maalesef.
Ek olarak orj. global rom'da ve Eu rom'da google play protect sertifikalı olarak göründüğü için mobil ödeme yada ücretli uygulamalarda sorun yaşanmıyor. Ama diğer tüm romlarda play protect sertifikasız olarak çalışıyor ancak mobil ödeme yada ücretli bazı uygulamar netflix tarzı vb. sorun oluyor.
Imei repair yapılan cihazlarınız var ise bu rom olaylarında dikkat edilmesi gerek. Biraz karışık yazmış olabilirim ama tüm arkadaşların dikkatli okumasını ve olmaları gerektiğini yazmak istedim.
Not: Batarya performans/süre konusuna gelince ortalama 30 dk - 1 saat arası oynama oluyor global ile diğer romlar arasında
Hocam şimdi ben endonezya romu yükledim ama tekrar orijinal roma dönmek istediğimde aşağıdaki rom uygun mudur?
Rom - Redmi Note 8 Pro - MIUI v11 V11.0.2.0 PGGMIXM - Global Kararlı Rom
Redmi Note 8 Pro - Global Stabil - V11.0.2.0 - PGGIMIXM indirme bağlantısı MIUI 11 güncellemesini zaten aldıysanız, yeni özelliklerin keyfini çıkarın veya yayınlanması için birkaç gün daha bekleyin! Güncelleme yöntemleri: 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2)...

bu romu yüklerken clean all and lock seçersem hem romu yüklemiş olacağım hemde bootlader kilidini kapatmış olacağım değil mi?
resimdeki telefon sürümüm