Rehber Redmi Note 8 Pro Stok Fastboot Rom Yükleme

kenan32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Aynen tekrar denedim. Cihazı xiaomi mağazasından aldım. Garantili.

Sen de endonezya rom mu yükleme istiyorsun? rom değiştireceksen şuanda ki romdan memun değil misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfırlar normal yazılımla yollar garantilik durumda problem olmaz

Hocam bl kilidini sonrası için nasıl kapatacak ve siz hangi romu kullanıyorsun şuanda

AsosyalBılgısayar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asosyal
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
3
Ben forumdaki Endonezya romu kurdum çok memnunum bu tek tema kuramiyorum hata veriyor
Sen de endonezya rom mu yükleme istiyorsun? rom değiştireceksen şuanda ki romdan memun değil misin?

Hocam bl kilidini sonrası için nasıl kapatacak ve siz hangi romu kullanıyorsun şuanda

More

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Cihazım
N7100
Konular
0
Tekrar bl kilidi açma uygulamasına gelip deneme mi yaptın kaç saat kaldığını öğrenmek için ve cihazının garantisi var değil mi?
Aynen tekrar denedim. Cihazı xiaomi mağazasından aldım. Garantili.
Ben stock olan romdan memnunum sadece google rehber, sms yerine miui arayüzünü kullanmak istiyorum.

maviada34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Bilişim
Konular
3

Merhaba

BL kilidini global rom yüklerken mi flash ile alt sağ köşede clear and lock seçip yükleyebilirsiniz. BL kilidiniz yüklemeden sonra kapanmış olur

kenan32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Ben forumdaki Endonezya romu kurdum çok memnunum bu tek tema kuramiyorum hata veriyor

Başka herhangi bir hata ile karşılatın mı kullanım sırasında ve Endonezya romu yüklerken de herhangi bir sorun çıktı mı karşına

Merhaba

BL kilidini global rom yüklerken mi flash ile alt sağ köşede clear and lock seçip yükleyebilirsiniz. BL kilidiniz yüklemeden sonra kapanmış olur

Hocam bir önceki sayfada bir arkadaş Endonezya rom yüklerken flash and lock seçerse cihazın hard brick olacağını söylemiş ama sizin söylediğiniz farklı bir seçenek eskiye yani orijinal global Roma dönerken seçebileceğimiz Clear and lock seçeneğini seçersek herhangi bir brick sorunuyla karşılaşmadan hem orijinal roma dönmüş olacağız hem de bl kilidi kapanmış olacak değil mi?

Bana da 168 saat verdi. Şimdi tekrar baktım 82 saat kalmış.

Tahminime göre bl süren bugün içinde dolmuş olur senin garantin var mı ve sende Endonezya ya mı geçmek istiyorsun?

Son düzenleme:

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
Hocam sizin garanti var mı ve varsa garantilik bir durum olduğunda nasıl çözeceksiniz?
Evet garanti var hocam
Global versiyonu tekrar yükleyip bl lock yapıp o şekilde halletmeyi düşünüyorum

Başka herhangi bir hata ile karşılatın mı kullanım sırasında ve Endonezya romu yüklerken de herhangi bir sorun çıktı mı karşına

Hocam bir önceki sayfada bir arkadaş Endonezya rom yüklerken flash and lock seçerse cihazın hard brick olacağını söylemiş ama sizin söylediğiniz farklı bir seçenek eskiye yani orijinal global Roma dönerken seçebileceğimiz Clear and lock seçeneğini seçersek herhangi bir brick sorunuyla karşılaşmadan hem orijinal roma dönmüş olacağız hem de bl kilidi kapanmış olacak değil mi?

Tahminime göre bl süren bugün içinde dolmuş olur senin garantin var mı ve sende Endonezya ya mı geçmek istiyorsun?
kenan32 hocam ben yükleyeli bir ayı geçti arkadaşın bahsettiği hiç bir sorunu yaşamadım
Tema ile ilgili aklınızda soru işareti kalmasın
Hiç problem yok
Şöyle düşünün bu rom da Endonezya için üretilmiş orjinal romu.
Custom rom yüklemiyoruz en nihayetinde sorunlarla karşılaşalım mm~~

Evet garanti var hocam
Global versiyonu tekrar yükleyip bl lock yapıp o şekilde halletmeyi düşünüyorum

kenan32 hocam ben yükleyeli bir ayı geçti arkadaşın bahsettiği hiç bir sorunu yaşamadım
Tema ile ilgili aklınızda soru işareti kalmasın
Hiç problem yok
Şöyle düşünün bu rom da Endonezya için üretilmiş orjinal romu.
Custom rom yüklemiyoruz en nihayetinde sorunlarla karşılaşalım mm~~
Ve evet garanti gibi bir durum olduğunda global romu yüklerken flash and lock yaparak bl kilidini kapatabilirsin

Son düzenleme:

maviada34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Bilişim
Konular
3

Merhaba,
Benim söylediğim orjinal global rom için geçerli bu rom harici MiFlash ile rom yüklerken Clear and lock Seçilirsi telefon Brick olur.
Aynı şekilde yurtdışı telefonlarda da durum aynıdır. Örn. Hindistan yüklü gelen cihaza global rom seçip Clear and lock seçilirse yine brick olur.

Benim tavsiyem tüm arkadaşlara gerekli ayarları yaparak orjinal global romda kalmanız soft brick harici hard brick durumlarında bizim yapamacağımız durumlarda garanti kapsamı dışında kalıyor maalesef.

Ek olarak orj. global rom'da ve Eu rom'da google play protect sertifikalı olarak göründüğü için mobil ödeme yada ücretli uygulamalarda sorun yaşanmıyor. Ama diğer tüm romlarda play protect sertifikasız olarak çalışıyor ancak mobil ödeme yada ücretli bazı uygulamar netflix tarzı vb. sorun oluyor.

Imei repair yapılan cihazlarınız var ise bu rom olaylarında dikkat edilmesi gerek. Biraz karışık yazmış olabilirim ama tüm arkadaşların dikkatli okumasını ve olmaları gerektiğini yazmak istedim.

Not: Batarya performans/süre konusuna gelince ortalama 30 dk - 1 saat arası oynama oluyor global ile diğer romlar arasında

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
Hocam son olarak netflix kullanıyorsanız herhangi bir problem yaşadınız mı?
Kullanmıyorum ama cihazım şuan destekliyor.
L1 sertifikası mevcut cihazımda
Google Play den de netflix i indirebiliyorum
Sertifika konusunda tek sorun cihazı root layıp preferences manager ile sertifikalı yapmanız gerek
Sizin için bu çok sorun ise bu şekilde sorunu çözebilirsiniz.
Sertifika kontrolü yapıp o şekilde yapın yalnız bu işlemi

kenan32

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
0
Kullanmıyorum ama cihazım şuan destekliyor.
L1 sertifikası mevcut cihazımda
Google Play den de netflix i indirebiliyorum
Sertifika konusunda tek sorun cihazı root layıp preferences manager ile sertifikalı yapmanız gerek
Sizin için bu çok sorun ise bu şekilde sorunu çözebilirsiniz.
Sertifika kontrolü yapıp o şekilde yapın yalnız bu işlemi

Merhaba,
Benim söylediğim orjinal global rom için geçerli bu rom harici MiFlash ile rom yüklerken Clear and lock Seçilirsi telefon Brick olur.
Aynı şekilde yurtdışı telefonlarda da durum aynıdır. Örn. Hindistan yüklü gelen cihaza global rom seçip Clear and lock seçilirse yine brick olur.

Benim tavsiyem tüm arkadaşlara gerekli ayarları yaparak orjinal global romda kalmanız soft brick harici hard brick durumlarında bizim yapamacağımız durumlarda garanti kapsamı dışında kalıyor maalesef.

Ek olarak orj. global rom'da ve Eu rom'da google play protect sertifikalı olarak göründüğü için mobil ödeme yada ücretli uygulamalarda sorun yaşanmıyor. Ama diğer tüm romlarda play protect sertifikasız olarak çalışıyor ancak mobil ödeme yada ücretli bazı uygulamar netflix tarzı vb. sorun oluyor.

Imei repair yapılan cihazlarınız var ise bu rom olaylarında dikkat edilmesi gerek. Biraz karışık yazmış olabilirim ama tüm arkadaşların dikkatli okumasını ve olmaları gerektiğini yazmak istedim.

Not: Batarya performans/süre konusuna gelince ortalama 30 dk - 1 saat arası oynama oluyor global ile diğer romlar arasında

Hocam Mi Flash programları farklı mı konu başındaki mi flash programında flash all varken güncel sürümde sadece clean all, save user date, clean all and lock seçenekleri var 2016 sürümü ile rom yükleyebilirken 2019 son sürüm ile yükleme yapamıyor muyuz?

Üst Alt