- Adım
- Erkan
- Cihazım
- Yok
- Konular
- 6
Evet açık olmalı.Bunu apmadan önce btloader kilidinin açık mı olması gerekli
Evet açık olmalı.Bunu apmadan önce btloader kilidinin açık mı olması gerekli
EvetBunu apmadan önce btloader kilidinin açık mı olması gerekli
kararşı ve düzgün olan bu https://forum.miuiturkiye.net/konu/...xm-indirme-baglantilari-android-11.115097/rom daki linki mi indiriyorum mi flash ile yapıcaksam fastbbot moddakini mi indiriyorum
Rica ederim hocam
Sağolun hocam
Teşekkürler hocam.![]()
dil türkçe olur değilmiKonu bugün bizatihi tarafımdan denenmiştir. Bilgisi ve deneyimlerinden faydalandığımız Zenex hocama da ayrıca teşekkür ederim.hiç bir zaman desteğini esirgememiştir. 1 aylık Note 8 Pro 6/64 cihazımıza Miui arama ve mesaj arayüzü olan Endonezya romu kurduk.
BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Eğer açık değil ise aşağıdaki konuya bakınız. Açık ise şuanki konudan devam ediniz
Rehber - Bootloader Kilidi Açmadan Sürüm Düşürme/Değiştirme Yöntemi
Not: Bu rehber note 8 pro için açılmıştır. Başka cihazlarda işe yaramaz. Not2: Tüm bilgileriniz silinecektir yedek alınız Not3: Eger cihazınız global üretim ise Endonezya,Rusya,global romları yüklenebilir Çin üretim ise sadece çin yazılımı atılabilir Yöntem: 1-...forum.miuiturkiye.net
Bilgisayar kullanımı şarttır. Bu işlem Telefona Orjinal Rom yükleme adımlarıdır ve herşey silinecektir. Yedeklerinizi almayı unutmayın. Bilgisayar'ınız da Adb ve Mtk Driverları yüklü olması gerekmektedir. Onları yükleyin..
Driver Yükleme ;
Bilgisayar'a Driver kurulumu içindir. Kurulmazsa root ve rom işlemleri için bilgisayar telefonu görmez.
1 - 15 saniyede Adb driver programını indir.
2 - Programı "Yönetici Olarak Çalıştır" ve gelen mavi ekranda klavyeden "Y" tuşuna bas enterla. Tekrardan "Y" tuşuna bas. 2-3 defa uyarı verecek ve "Y" tuşuna basacağız en son bir yükleme yapacak ileri deyip, Son butonuna tıklayacağız. Adb driveri yüklenmiştir.
3 - Mtk driver'ı açıp, bilgisayarda normal bir program yüklemesi yapar gibi yükleyebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mtk Driver
Mi Flash ile Rom Yükleme ;
1 - Mi Flash 64 Bit aracını indirip açın. Mi Flash 64 Bit
2 - Mi Flashı Pc ye yükleyin.
3 - Yerel Disk C' de rom adında bir klasör oluşturun.
4 - Şimdi ise Endonezya Fastboot Rom dosyasını indirinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirindirebilirsiniz. İndirdiğiniz Fastboot romu .tgz uzantılıdır, bunu Rar programı ile açıp klasör şeklinde çıkacak vaziyette Rar'dan çıkarıp, (veya Rar, 7zip gibi program yüklüyse direk rom dosyasına sağ tuş yapıp "Buraya Çıkar" da diyebilirsiniz )
Çıkan romun klasörünün içindeki tüm dosyaları Yerel Disk C' de oluşturduğunuz rom klasörünün içine atın.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
5 - Mi Flash programını açıp " Browse" butonundan Yerel Disk C'nin içindeki rom dosyasını gösterip seçin.
6 - Telefonu Fastboot moduna alıp Usb kabloyla bilgisayara bağlayalım. Mi flash programında " Refresh " butonuna tıklayın. Program telefonu görecektir.
7 - En altta " Flash All " seçeneğini seçip. " Flash " butonuna tıklayın ve yüklemenin bitmesini bekleyin. Yükleme bittiğinde Telefonunuza endonezya rom yüklenmiş olacaktır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dikkat : Mi Flash programında Flash ALL seçeneğini seçmelisiniz
Sorumluluk size aittir. Konu bana aittir. Miuiturkiye.Net ve tarafım yapılan işlemlerden doğan sorumlulukları kabul etmez
Tabiki. İlk Kurulumda Türkçeyi seçip devam edebilirsinizdil türkçe olur değilmi
Hocam benim telefonda aynı şekilde ekranda system eror falan yazıyo açılmıyoŞuan note 8 pro global mıuı 12 ve android 11 kullanıyorum rehberde dediklerinizi yaparak olur mu root atmak istemiyorum ve bir türlü olmuyor neden
Usb 2.0 coklayici ile deneyinYüklemediğim driver kalmadı Fastboot kısmına geçtiğimde cihazı görmüyor nedeni nedir hocam.
Ayni sorun bende de var çözebildiniz mi acaba?Yüklemediğim driver kalmadı Fastboot kısmına geçtiğimde cihazı görmüyor nedeni nedir hocam.