Sohbet Redmi Note 8 Pro - Kullanıcı Yorumları

Redmi Note 8 Pro - Telefonu Nasıl Buldunuz?

• Mükemmel. Herşeyi ile Çok Memnun Kaldım

• Fiyatına Göre Alınabilecek Performanslı Telefon

• Orta Seviyede, İyi Bir Telefon

• Alternatif Rakibi Çok ve Kararsızım

• Pişman Olunmayacak Marka ve Model

• Pek İyi Değil

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Aslında günümüz teknolojisinde artık birçok kullanıcı, yazılım bilgisi olsun olmasın root nedir bilsin bilmesin birşeyleri de deneme imkanına sahip, yarın birgün hoşuna giden birşeyi denemek istediğinde sürekli olarak üst düzey cihazında ki bir donanım engeline takılırsan bu nimetlerden de mahrum kalırsın, en basitinden telegram da takip ettiğim hypercam grubunda paylaşımlara bakıyorum kendi kamerasıyla hayal bile edemeyeceğiniz resimler çekiyorlar, bizler işlemci sebebiyle sadece bakıyoruz, bu da iyi bir donanımın herşey olmadığının göstergesidir, sadece kamera değil; herkesin bir mesleği hobisi ilgi alanı var, başka bir alanda da bu kısıtlamalara takılabiliriz çünkü akıllı telefonlarda bir çok işlerimizi yapıyoruz o yüzden destek önemli rn8p güzel bir cihaz, işlemciside iyi bir işlemci ama birçok konuda kısıtlı bir cihaz bu da artık sebebi hangi firma veya neyse onun ayıbı eksikliği şahsi düşüncem..
Aynen yaygın değil

01halil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
16
Arkadaşlar bende telefonu yeni alarak aranıza katıldım.Şu anda miui 10 yüklü sizce miui 11 yüklemeli mi çünkü pil performansı farklı diyenler var

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Cihaz nasıl hoxam redmi note7 kullandım 5 ay iade ediyorum bu ay. Ne alacagoma karar veremedim 2000 bandında bütçem 100 200 aşabilir

pektekka779

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tekkan
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Konular
2
önceki redmi note lerde olduğu gibi. yalıtım sorunu devam ediyor. statik elektrik var. arka kapak cam da olsa kenarları değil ve ekranda var gene bunu yutturamamış oluyorlar. gene görmeye de devam ediyorum ki redmi note serisi telefon kullananlar telefonlarını ceplerine koyarken ekranını dizlerine yani kendilerine doğru koyamıyor dışa doğru koyuyor ve ekrana sıkca birşeyler dışardan ufak dokunsa ekran kırılıp duruyor. kendilerine doğru koyamıyorlar çünkü elektrik rahatsız ediyor, durdukleri yerde bile onu koyduğu bacağının normaldeki gibi rahat olmadığını fark ediyorlar .. ama hepsi tabi yeni telefon bir sorunu yok sorun bendedir diyor xiaomi satıp kazanmaya devam ediyor .)

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
önceki redmi note lerde olduğu gibi. yalıtım sorunu devam ediyor. statik elektrik var. arka kapak cam da olsa kenarları değil ve ekranda var gene bunu yutturamamış oluyorlar. gene görmeye de devam ediyorum ki redmi note serisi telefon kullananlar telefonlarını ceplerine koyarken ekranını dizlerine yani kendilerine doğru koyamıyor dışa doğru koyuyor ve ekrana sıkca birşeyler dışardan ufak dokunsa ekran kırılıp duruyor. kendilerine doğru koyamıyorlar çünkü elektrik rahatsız ediyor, durdukleri yerde bile onu koyduğu bacağının normaldeki gibi rahat olmadığını fark ediyorlar .. ama hepsi tabi yeni telefon bir sorunu yok sorun bendedir diyor xiaomi satıp kazanmaya devam ediyor .)
Öneriniz ne yan ne alayım redmi almak yerine

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
bütçe yüksek olsaydı zaten oneplus yeni telefonlarını bekliyorduk 7 sonra 7t leri çıkardı ama bunlar çok üst bütçe tabi
Ya işte 2000 falan bandında düşünüyırum şu ghpst vs olmasa note8 yada pro iyide sorun çıkarsa diye korkuyorum

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Redmi note7 kullanıyordum. Cihazımı iade ettim. Ghost scrren yüzünden.

Tianma panel çıkarsa diye düz note8 den çekincem var

Mtk işlemci yznden prodan çekncem var anlayacagınız karar veremedm

Üst Alt