Sohbet Redmi Note 8 Pro - Kullanıcı Yorumları

Redmi Note 8 Pro - Telefonu Nasıl Buldunuz?

• Mükemmel. Herşeyi ile Çok Memnun Kaldım

• Fiyatına Göre Alınabilecek Performanslı Telefon

• Orta Seviyede, İyi Bir Telefon

• Alternatif Rakibi Çok ve Kararsızım

• Pişman Olunmayacak Marka ve Model

• Pek İyi Değil

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Evet forum ailesi. Kullanıcı yorumlarını az buçuk okumuş ve fikir edinmiş bulunuyorum. Şimdi sorum farklı olacak.

Korkmayın, yanlış yere yazmadım. İşten ayrılışım sebebi ile kıdem tazminatımın bir bölümüyle bu yavruyu (Redmi Note 8 Pro) anneme alacağım. Kendisinin daha haberi yok. :) Forum için kötü yanı şimdi 2 cihaz için baş şişirecek olmam :)))

Soracağım soru şu, evin MIUI Türkiye aile ferdi olan ben tabi ki teknik servise para vermeyip yazılımı ile bizzat forum sayesinde ilgileneceğim. Bu telefon için önerebileceğiniz kallavi bir rom ihtiyacım var. Siz kullananlar olarak, hangisini önerirsiniz? (AOSP olmaz ise memnun olurum.)
Bence Note 8 pro almayın Mediatek işlemci olduğu için Rom geçişlerinde cihaz brick olabilir Biraz önce bir arkadaşın cihazi brick olmuştu hatirlarsaniz o yüzden sıkıntılı bir cihaz Tercihiniz Snapdragon işlemcili bir cihaz olsun ayrica Aosp rom kullanirsaniz tam stabilite alamazsiniz söylim Miui geri dönmek istersiniz Xiaomi.eu ekibi bu cihaza rom cikarmiyor nedeni İşlemciden kaynaklı brick olması Fastboota girmemesi bence Mi9T alın en iyisi olur tam ekran çok güzel bir kapak rengi ve Amoled ekran önerimdir.

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
BSA bundan korkardı ve yarın koşarak RN8 alırdı.. :D Adminim gibi size de teşekkür ederim hocam
Bence Note 8 pro almayın Mediatek işlemci olduğu için Rom geçişlerinde cihaz brick olabilir Biraz önce bir arkadaşın cihazi brick olmuştu hatirlarsaniz o yüzden sıkıntılı bir cihaz Tercihiniz Snapdragon işlemcili bir cihaz olsun ayrica Aosp rom kullanirsaniz tam stabilite alamazsiniz söylim Miui geri dönmek istersiniz Xiaomi.eu ekibi bu cihaza rom cikarmiyor nedeni İşlemciden kaynaklı brick olması Fastboota girmemesi bence Mi9T alın en iyisi olur tam ekran çok güzel bir kapak rengi ve Amoled ekran önerimdir.

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
RN8 ne olursa olsun canımızdır ciğerimizdir.. farklılık olması için alacaktım proyu. aman yazılım yüklemesem de olur hocam hatun meraklı değil benim işgüzarlığım :) evde aynı 2 telefon olmasını istemiyorum. rn7 de çok aşırı problemli.
Rn 8 de almayin hocam görüyorsunuz Dünyada En çok satilan 2nci telefon olarak Hala Miui 12 gelmedi

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
RN8 ne olursa olsun canımızdır ciğerimizdir.. farklılık olması için alacaktım proyu. aman yazılım yüklemesem de olur hocam hatun meraklı değil benim işgüzarlığım :) evde aynı 2 telefon olmasını istemiyorum. rn7 de çok aşırı problemli.
O zaman Google Telefon ve Mesajlarlar idare ediceksiniz hocam

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156

Beratyldrm25

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Müdür
Konular
0
Aldığıma pişman oldum ne root atabiliyorum ne de rom işlemci berbat belki diğer snapdragon işlemcileri eziyor antutuda ama bence mediatek çöp ben hayatım boyunca tüm aldığım telefonlara hem custom rom attım hemde magiskli kullandım ama bu telefon bi değişik bunu satıp redmi note 8 almayı düşünüyorum azda olsa redmi note 8 in custom rom oranı fazla hem hemen hemen brick de olmuyor

vatanclub

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7.1.1
Cihazım
mia 6
Konular
0
Hocam size global versiyon demişlerdir ama muhtemelen cihaz Hindistan üretimidir. Hindistan modelde NFC yoktur. Eğer NFC sizin için önemli ise telefonu almamanız daha iyi olacaktır.
Telefonun Hindistan üretim olduğunu şu şekilde anlayabilirsiniz

1- Cihazda ayrı ayrı 2 tane sim kart giriş yeri vardır
2- Kutusu kırmızıdır
3- Arkadaki redmi yazısı dikey şekildedir

Cvp versiginiz icin tesekkur ederim fakat cihazi birebir gormedim instagramda girdum gordugum kadari ile kutusu beyaz ama arka amblem yazisini goremiyorum etiket var gittigim zaman solediklerinize bakacagim sayet varsayalim adamin dedigi gibi global cikarsa cihaz alinirmi sizce

Üst Alt