Sohbet Redmi Note 8 Pro - Kullanıcı Yorumları

Redmi Note 8 Pro - Telefonu Nasıl Buldunuz?

• Mükemmel. Herşeyi ile Çok Memnun Kaldım

• Fiyatına Göre Alınabilecek Performanslı Telefon

• Orta Seviyede, İyi Bir Telefon

• Alternatif Rakibi Çok ve Kararsızım

• Pişman Olunmayacak Marka ve Model

• Pek İyi Değil

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mesro09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
27
Sadece isminin Mediatek olması mı iyi yapmıyor anlamadım.Isınıyor güya diyorlar abimde Mi note 10 vardı Sd 730g li güya mtk g90t den daha iyi Call of Duty oynuyorduk aynı aynda hem daha çok ısınıyordu hem Redmi note 8 pro oyun başlangıcında oyun sahnelerini daha erken açıyordu hemde bataryası benimkinden önce bitiyordu amoled ekrana ve 5260mAh bataryaya sahip olmasına rağmen.İşlemci gayet iyi ve stabil.Mediatekin geçmişteki kötü şöhretinden dolayı önyargıya gerek yok.
Derseniz ki fazla custom rom desteği yok ona diyecek bişeyim yok.
Aynen öyle hocam. Nette karşılaştırmaları var birçok sd yi yemiş testlerde

eranyum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
2
Hocam cihaz çok iyi de işlemci pek değil

önyargılı olmayalım. mediatek gayet iyi iş çıkarmış. başarılı bir işlemci , pil tüketimi normal, ısınmıyor ki, sıvı soğutması var. performansı zaten üst düzey... sizin için söylemiyorum ama hayatında mtk işlemci kullanmamış olanlar ezbere yorum yapıyor. eleştrilebilecek tek bir tarafı var, o da mtk'nın custom roma pek destek vermemesi nedeniyle geliştiriciler bu cihaz için çok fazla custom rom çıkaramıyorlar. custom rom benim için önemli değil olsa da olmasa da olur diyenler için, kendi işletim sistemine de zaten yeterince güncelleme alıyor, fazlasıyla iş görür

Spacely

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Bende yeni kullanmaya başladım telefonu. Bir tane google play harici program yükleyeceğim apk yı indiriyorum kurmaya çalışırken apk yı metin olarak açmak için seçenek sunuyor ne yapmam lazım acaba

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
önyargılı olmayalım. mediatek gayet iyi iş çıkarmış. başarılı bir işlemci , pil tüketimi normal, ısınmıyor ki, sıvı soğutması var. performansı zaten üst düzey... sizin için söylemiyorum ama hayatında mtk işlemci kullanmamış olanlar ezbere yorum yapıyor. eleştrilebilecek tek bir tarafı var, o da mtk'nın custom roma pek destek vermemesi nedeniyle geliştiriciler bu cihaz için çok fazla custom rom çıkaramıyorlar. custom rom benim için önemli değil olsa da olmasa da olur diyenler için, kendi işletim sistemine de zaten yeterince güncelleme alıyor, fazlasıyla iş görür
Hocam güzel yazmışsınız elinize sağlık. ben zaten kullanmadım diye bahsetmiştim incelemeye de bakmadım hiç. Bu ön yargı

AlteredTechnolog

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erin
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
2
Arkadaşlar sizce Android 10 güncellemesi TR için ne zaman yayınlanır?

Ghedto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
8
Amoled olmadığı için renkler soluk ayrıca netflix hd desteklemiyor yeni güncellemeyle desteklendiği söylense de henüz desteklemiyor onun dışında her şeyi çok güzel

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Eldiven modunu açmak için bu konudaki adımları uygulayın root gereklidir. ben denedim işe yaradı.

morsevdestem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
redmi note 7
Konular
0
Arkadaşlar merhaba burdan android 10 indirdim kurdum global sürümü fakat mobil veride sıkıntı yaşıyorum mobil veriye geçince internetim çekmiyor telefonu kapatıp açıyorum düzeliyor bir süre sonra yine gidiyor..

Daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan çözüm önerisi olan var mı acaba eski yazılımı tekrar mi yüklesem.. şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkürler..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genxo20

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Beyazıt
Cihazım
Redmi 8
Konular
0
Telefonu 3 aydır kullanıyorum ısınma var oyunlarda 20 dk geçmeden FPS düşmesi çok oluyo

vatanclub

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
7.1.1
Cihazım
mia 6
Konular
0
Herkese iyi aksamlar yurt disi kayitli telefon almak mantikli mi arada 800 tl fark var buna degermi yurt disi alinacak telefon global versiyonlu bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim

Şimdiden tesekkurler

Üst Alt