Sıkıntı nedir tanımlayabilir misiniz ?Mediatek sıkıntılı gibi yoksa güzel telefon özellikleri vs ama note 8 almak daha mantıklı
Bende de var aynı sorun, geri bildirim gönderin ekran görüntüsü ile. Hepimiz geri bildirim gönderirsek en kısa zamanda güncelleme ile düzeltilir.Herkeste varmı bu sorun yükle butonu yarım çıkıyor altı siyah kalıyor
Hocam doğru anlatmış rom olarak o işlemciye destek yok stabil güncelleme beklemek zorundasın ayrıca mediatek zamanla performansı düşmeye başlıyor maalesef o yüzden uygun fiyatlı zaten aradaki performans farkını hissedilmez para cepte kalsınSıkıntı nedir tanımlayabilir misiniz ?
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Note 8 alın hocam benceArkadaşlar redmi note 8 pro almak istiyorum. Istanbul bilişimde en uygun fiyata buldum. Sizin tavsiye edeceğiniz bir yer var mi ?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Google etkisinden kurtulamıyoruz bende de arama yapacağım zaman arama ekranı yerine beyaz sayfa çıkıyor daha önce resmi s2 daha iyiydiKendim kullaniyorum gayet memnunum. Bi tek sorunu arama ve mesajlar uygulamasi googlenin onuda idare edecez artik