Çok teşekkür ederim hocamElinize sağlık çok güzel olmuş
Ne demek istediğinizi anlamadım hocamAspecTR hocam size söylemeyi unuttum da bir not defteri ayarlarsanız içine mesela tool'u açın yazmışsınız bilmeyen kişiler olabilir oraya mesela işte ne bileyim metin defterine 2.yazıp tool derken kast edilen cfwtektus da bulunan miflash.exe diye belirtirseniz daha güzel olur sanki bu tarz şeyler teşekkür ettim
Diyorum ki bazı şeyleri misal tool açın yazmışsınız bilmeyecek karıştıracak insanlar var programa veya not defteri oluşturup kelimelerin ne anlama geldiğini ve hangi dosya konumunda bulunduğunu belirtiniz dedimÇok teşekkür ederim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne demek istediğinizi anlamadım hocam
Hocam burada kilit açma Mi unlock tool ile çalışıyor maalesef yani :/Ben bugün kayıt yaptırdım 150 saat verdi bootloader kilidi için bununla hemen açabilir miyim cihaz rn8pro
Aynı programa yönlendiriyor bekletirBen bugün kayıt yaptırdım 150 saat verdi bootloader kilidi için bununla hemen açabilir miyim cihaz rn8pro
Telefonda cfw özelliği var siz hangi rom dasınızMerhabalar cevaplarınız için teşekkürler birşey soracak da şuan ki redmi note 8pro da NFC özelliği yok acaba rom yuklenirse bu özellik aktif olurmu yada önerdiği niz bir rom varmı NFC li
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam global bir tane kurabilirsinizBu var acaba hangi rom u kurmam gerekirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ama önceki versiyonunuza dönmeniz daha iyi olabilir onda çalışıyor dedinizBu var acaba hangi rom u kurmam gerekirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir