Rehber Redmi Note 8 Pro için All in One tool V3.2

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Daha 28 saat var be kilidin açılmasına :D süre azalınca kalp atışlarım artmaya başlıyor sonra derin bi sessizlik.
Güzel hocam bende de 144 saat varken bekle bekle çatlıyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha 28 saat var be kilidin açılmasına :D süre azalınca kalp atışlarım artmaya başlıyor sonra derin bi sessizlik yak gemileri diyor kaptan.
Yine de hocam keşke şu toolu bi açıp baksanız en azından :D

Güzel hocam bende de 144 saat varken bekle bekle çatlıyordum.

Yine de hocam keşke şu toolu bi açıp baksanız en azından :D
Gerçekten ziyan oldu bu arada güzelim tool.Onun nedeni de daha konuyu editlerken yanlışlıkla konuyu açmam.

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Bakayım hocam sizi kıracağıma sigara içseydim paketteki son dalı kırardım tekrar elinize sağlık :) Yes~~

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Hocam kolay kolay herkes uğraşmaz iken yazılımdan anlayan bir forumdaşımız beceremeyen(anlamayan)insanların bile kolayca yapabileceği bir sistem yapmışsınız tüm rn8pro kullanıcıları adına size teşekkürü borç bilirim
Not:Halihazırda cfw rom kullanıyorum

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Bakayım hocam sizi kıracağıma sigara içseydim paketteki son dalı kırardım tekrar elinize sağlık :) Yes~~
Sağolun Hocam :D :D

Hocam kolay kolay herkes uğraşmaz iken yazılımdan anlayan bir forumdaşımız beceremeyen(anlamayan)insanların bile kolayca yapabileceği bir sistem yapmışsınız tüm rn8pro kullanıcıları adına size teşekkürü borç bilirim
Doğrudur hocam.Çok kolay brick oluyor cihaz ondan dolayı bizzat böyle bir tool geliştirdim.XiaomiTool da bizim telefona çok uyum sağlayamıyor malum.Ben de çok teşekkür ederim hocam.Önceki konumda sadece cfw rom kurulumu vardı bunda herşey var ama kimse bu sefer bakmadı

İşte dediğim gibi onun nedeni de konuyu daha hazırlarken yanlışlıkla açmam oldu.

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Mesela örnek olarak note 8 pro için hindistan stabil v11.0.3 romunu indirmek istedim yazılım yapması gerekenleri yapıyor direkt rom'u indiriyor ve akabinde MiFlash'ı açıyor şuan için bende farklı diskte olduğu için böyle uyarı verdi sizde sorun olmadan açılacaktır tabiki. Güzel hazırlamışsın tam bir all in one tool olmuş dahada geliştirirsen biz redmi note 8 pro kullanıcıları için el ayak niteliğinde.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Mesela örnek olarak note 8 pro için hindistan stabil v11.0.3 romunu indirmek istedim yazılım yapması gerekenleri yapıyor direkt rom'u indiriyor ve akabinde MiFlash'ı açıyor şuan için bende farklı diskte olduğu için böyle uyarı verdi sizde sorun olmadan açılacaktır tabiki. Güzel hazırlamışsın tam bir all in one tool olmuş dahada geliştirirsen biz redmi note 8 pro kullanıcıları için el ayak niteliğinde.

Hocam önceden alttaki komutlar vardı.Ve hocam teşekkür ederim yarın veya 2 gün sonraki olacak güncellemenin changelog unu atayım eğer isterseniz.
Kod:
cd..
cd MiFlash
XiaoMiFlash.exe

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37

Buyrun hocam sonraki güncellemenin changelog dosyası :)

Ekli dosyalar

• 1.1changelog.txt
    434 bayt · Görüntüleme: 11
Üst Alt