Zaten keza miflash da bile virüs görüyor PCToolda bir kaç yerde hatalı yer vardı,bunun için Fixer'ı verdim.Bu dosyayı BegoniaTool klasörünün içine atıp açın.Bir de VirusTotal linkini güncelledim,önceki versiyonda 72 tane antivirüsten 33 tanesinde virüs olduğunu söylüyordu.Bu versiyonda 16 ya kadar inmiş
Yok yok hocam kurarken hata veriyor sizin tool ile alakalı değil onda bile PC virüs olarak algılıyor dedim virüs uyarısı çıkması normal anlamında dedinNasıl?MiFlash ı olduğu gibi bıraktım çalıştırmadım bile,ekran görüntüsünü atar mısınız?
Global den bl kapalı iken Avrupa,Endonezya ve Rusya romlarına geçebilirsinizHocam kola gelsin Bl kapalıyken globalden hindistan romuna geçiş yapabilir miyim ?
Bu arada tool konusuna yazmışsınız,toolda recovery romu indirip stock recovery üzerinden kurabilirsinizHocam kola gelsin Bl kapalıyken globalden hindistan romuna geçiş yapabilir miyim ?
Öncelikle IMEI numarasını kontrol ediniz çift imei mi var yoksa tek simde mi IMEI yazıyorArkadaşlar Günaydın,
Bir yakınımızı 1550tl ye Redmi Note 8 Pro 6/128gb cihaz almış, cihaza imei atılmış. ama cihazda Türkçe dil desteği yok ? Unlock da değil ? Bu durumda Türkçe menü yüklemek için nasıl bir yol izlemeliyiz.
imei atılmış demiştim yani tek ımeı varÖncelikle IMEI numarasını kontrol ediniz çift imei mi var yoksa tek simde mi IMEI yazıyor