Rom Redmi Note 8 Pro Hindistan Kararlı 11.0.3.0 PGGINXM

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
iki kişi yüklediğini yazmış , bu arkadaşların nasıl yüklediğini merak ediyordum. ayrıca bende denedim, güncelleme menüsünden hata alıyorum, telefonumun boot kilidi açık ve root+twrp yüklü. paylaşım için teşekkürler
Hocam 10.4.4 sürümünü fastboot olarak yukleyin sonra guncelleyeiciden 10.4.4 sürümünden 11.0.3 e ota zipi gostererk yukleyin ben öyle yaptım

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iskader

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
adem
Cihazım
Mi Note 3
Meslek
İK
Konular
0
Hocam 10.4.4 sürümünü fastboot olarak yukleyin sonra guncelleyeiciden 10.4.4 sürümünden 11.0.3 e ota zipi gostererk yukleyin ben öyle yaptım

Üstad global romdan hint romuna geçerken 10.4.4 sürümünü hangi program ile yüklediniz. Bott kilid açık olması yeterlimi.

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Üstad global romdan hint romuna geçerken 10.4.4 sürümünü hangi program ile yüklediniz. Bott kilid açık olması yeterlimi.
Hocam mi flash tool ile fastboot üzerinden yükledim sonra dediğim gibi cihazın kendi guncelleyisi üzerinden ota dosyasini gösterip guncellemeyi tamamladim.

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Hocam mi flash tool ile fastboot üzerinden yükledim sonra dediğim gibi cihazın kendi guncelleyisi üzerinden ota dosyasini gösterip guncellemeyi tamamladim.

konu sahibi arkadaş mi flash tool değil de sp flash tool ile mtk işlemciden dolayı yükleme yapılması çıkabilecek soruna karşı daha uygundur yazmıştı. sanırım siz risk aldınız ve herhangi bir sorunla karşılaşmadınız anladığım kadarı ile. bahsettiğiniz 10.4.4 sürüm linkini paylaşabilirmisiniz bende deneme yapacağım. . ayrıca benim sürüm global değil avrupa sürümü bir sıkıntı çıkmaz değil mi? şimdiden teşekkürler

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
konu sahibi arkadaş mi flash tool değil de sp flash tool ile mtk işlemciden dolayı yükleme yapılması çıkabilecek soruna karşı daha uygundur yazmıştı. sanırım siz risk aldınız ve herhangi bir sorunla karşılaşmadınız anladığım kadarı ile. bahsettiğiniz 10.4.4 sürüm linkini paylaşabilirmisiniz bende deneme yapacağım. . ayrıca benim sürüm global değil avrupa sürümü bir sıkıntı çıkmaz değil mi? şimdiden teşekkürler
Hocam bu linkte india rom kısmında 10.4.3 sürümü var fastboot üzerinden yükleyin kurulumumdan sonra 10.4.4 otadan geliyor. Sonra 10.4.4 ten 11.0.3 e ota dosyasını guncelleyeiciden gosterip yukleyin. Bol şans

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Hocam bu linkte india rom kısmında 10.4.3 sürümü var fastboot üzerinden yükleyin kurulumumdan sonra 10.4.4 otadan geliyor. Sonra 10.4.4 ten 11.0.3 e ota dosyasını guncelleyeiciden gosterip yukleyin. Bol şans

hocam son ricam var , fastboot ile yükleme adımlarını güncel halini içeren linki atarmısınız. forum sayfasında ki fastboot yükleme linki eski görünüyor biraz inceledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam son ricam var , fastboot ile yükleme adımlarını güncel halini içeren linki atarmısınız. forum sayfasında ki fastboot yükleme linki eski görünüyor biraz inceledim.

edit: fastboot güncel yüklemeyi buldum ve özellikle brick olmaması için anti roolback kontrolü de yaptım. anti 1 çıktı ve sürüm düşürebiliryoum. indirme bitince yükleme yapacağım. inşallah temiz kurulum olur. paylaşımlarınız için tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
hindistan 11.0.3 yazılımını başarılı şekilde yükledim fakat NFC yi bulamadım. 11.0.2 sürümünde hem bağlantı & paylaşım menüsünde hem status bar da vardı. acaba tekrar mı yüklemem gerekir yoksa başka bir menüde mi bu nfc arkadaşlar

ismail863

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
redmi note 2
Konular
43
v10.4.3 fastboottan kurdum otadan da guncelleme ile 10.4.4 guncelledim fakat ota zip v11.0.3 guncellemeyi gosterip onayliyor ve guncelleme yapinca %17 de hata verip guncellemiyor bunun sebebi ne olabilir

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
v10.4.3 fastboottan kurdum otadan da guncelleme ile 10.4.4 guncelledim fakat ota zip v11.0.3 guncellemeyi gosterip onayliyor ve guncelleme yapinca %17 de hata verip guncellemiyor bunun sebebi ne olabilir
Bi daha deneyin hocam olacaktır

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
hindistan 11.0.3 yazılımını başarılı şekilde yükledim fakat NFC yi bulamadım. 11.0.2 sürümünde hem bağlantı & paylaşım menüsünde hem status bar da vardı. acaba tekrar mı yüklemem gerekir yoksa başka bir menüde mi bu nfc arkadaşlar
Nfc yok hint sürümünde hocam

Üst Alt