Biliyorum ..bl kilitli bir deniyim dedim sadeceBootloader kilidi açık olmalı ve MiFlash yada twrp ile yüklemelisiniz
Biliyorum ..bl kilitli bir deniyim dedim sadece
Bakiyim sağolŞunu da dener misinizRehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım
GÜNCELLEME: 25.06.2021 Konuya ilgi gösterip ilgilenen ve takipçisi olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde 100 sayfalık konu oluşmuş vaziyette. Bir çok arkadaşım olmadığından yapamadığından hata verdiğinden bahsetmiş işte programın iyi tarafı da burada çünkü hiç kimse telefonumu bozdu...forum.miuiturkiye.net
Ben de twrp üzerinden kuramıyorum. normal güncelleyi üzerinden de yüklenmiyor. yükleyebilen var mı? varsa nasıl yükledi bi anlatabilir mi?Bu romu kurmak istiyorum ama twrp 3.3.1_1124 surumde rom yuklenmiyor hata veriyor hindistan v11.0.1 ide yukluyorum oda hata veriyor bu xiaomitool ile yuklyebilirmiyim bu romu yada yukleyebilen var mi
Hocam bootloader açık twrp yüklü ben de ama yükleyemiyorum bi yerde bi sıkıntı oluyor herhalde.Google Arama ve mesajlasmadan kurtulmak isteyenler kurabilir. Xiaomi tool v2 ile Hindistan sürümüne bl açmadan geçenler olmuş isteyenler deneyebilir. Eğer bu yöntem ise yaramaz ise bl kilidi açıp twrp ile yüklenebilir
Miui10 ve miui11 için olan twrpler farklı diye biliyorum. Twrpler baya sıkıntılı cihazı brick yada Hardbrick olanlar çok. Xiaomitoolv2 ile denemenizi öneririmBen de twrp üzerinden kuramıyorum. normal güncelleyi üzerinden de yüklenmiyor. yükleyebilen var mı? varsa nasıl yükledi bi anlatabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bootloader açık twrp yüklü ben de ama yükleyemiyorum bi yerde bi sıkıntı oluyor herhalde.