Rom Redmi Note 8 Pro Hindistan Kararlı 11.0.3.0 PGGINXM

vural49

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Fastboot link ;

vet_baha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAHADIR
Cihazım
redmi note8pro
Meslek
Veteriner Hekim
Konular
1
Xiaomi tool v2 ile Hindistan sürümüne bl açmadan geçenler olmuş isteyenler deneyebilir
nasıl geçilmiş Hocam fikriniz var mı ? bl açmadan sadece çin görünüyor.

t2301x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
15
nasıl geçilmiş Hocam fikriniz var mı ? bl açmadan sadece çin görünüyor.
baha abi özel mesaj için telefon onay istiyor bu sebeple kullanamıyorum özeli onuda kitlemişler :( yok abi hala haftaya pazarı bekliyorum bootloader acılması için sonra burda bal abi var o derki endonezya rom kur tmmdır der ama ben sadece romu indirdim nasıl kurcam kafamda soru işaretleri ama konuda gördüm telefona baglanıp dosyayı göstercecez pıt pıt iş bitcek yoksa bu telefonu valla billa ikinci el diye satarım :) zaten kızgınım şu görüşme kayıt yok muş hiç dikkat etmeden almışım nerden aklıma gelcek ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

varmı aramızda güncelleme alan bu sabah bende hala yok ama güncelleme alanlar varmış

Ekli dosyalar

• 11.png
    11.png
    11,7 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

a2lite

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
arıza
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
baha abi özel mesaj için telefon onay istiyor bu sebeple kullanamıyorum özeli onuda kitlemişler :( yok abi hala haftaya pazarı bekliyorum bootloader acılması için sonra burda bal abi var o derki endonezya rom kur tmmdır der ama ben sadece romu indirdim nasıl kurcam kafamda soru işaretleri ama konuda gördüm telefona baglanıp dosyayı göstercecez pıt pıt iş bitcek yoksa bu telefonu valla billa ikinci el diye satarım :) zaten kızgınım şu görüşme kayıt yok muş hiç dikkat etmeden almışım nerden aklıma gelcek ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

varmı aramızda güncelleme alan bu sabah bende hala yok ama güncelleme alanlar varmış

Aynısı bende de oldu hemen arkasından 11.0.3 ve boyutu 1.9GB cepten ekran görüntüsü atamıyorum

t2301x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
15
Aynısı bende de oldu hemen arkasından 11.0.3 ve boyutu 1.9GB cepten ekran görüntüsü atamıyorum
11,0,3 version geldi ama bana gelmedi hala sabah yazmışlar donanımhaberde gördüm peki sen güncelleme aldıysan varmı sesli görüşme kayıdında bir gelişme ?

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
11,0,3 version geldi ama bana gelmedi hala sabah yazmışlar donanımhaberde gördüm peki sen güncelleme aldıysan varmı sesli görüşme kayıdında bir gelişme ?
Arkadaşlar avrupa surume ve global sürüme gelmez o özellik. Yasalardan dolayi kapatılmış. Sadece çin ve hindistan sürümünde bulabilirsiniz o özelliği

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

t2301x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
15
endonezya romunda varmı ? onu kurmak için hazırlık yaptım valla psikolojik indirdim romu filan pazar günü bootloader kilit kalkacak güyaa

Üst Alt