- Adım
- arıza
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 1
tek farkı bu mu extra başka fark var mıEu romada kurabiliyodunuz
tek farkı bu mu extra başka fark var mıEu romada kurabiliyodunuz
Evet hocam konuyu bulamadim bulsam size iletirimtek farkı bu mu extra başka fark var mı
nasıl geçilmiş Hocam fikriniz var mı ? bl açmadan sadece çin görünüyor.Xiaomi tool v2 ile Hindistan sürümüne bl açmadan geçenler olmuş isteyenler deneyebilir
baha abi özel mesaj için telefon onay istiyor bu sebeple kullanamıyorum özeli onuda kitlemişlernasıl geçilmiş Hocam fikriniz var mı ? bl açmadan sadece çin görünüyor.
baha abi özel mesaj için telefon onay istiyor bu sebeple kullanamıyorum özeli onuda kitlemişleryok abi hala haftaya pazarı bekliyorum bootloader acılması için sonra burda bal abi var o derki endonezya rom kur tmmdır der ama ben sadece romu indirdim nasıl kurcam kafamda soru işaretleri ama konuda gördüm telefona baglanıp dosyayı göstercecez pıt pıt iş bitcek yoksa bu telefonu valla billa ikinci el diye satarım
zaten kızgınım şu görüşme kayıt yok muş hiç dikkat etmeden almışım nerden aklıma gelcek ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
varmı aramızda güncelleme alan bu sabah bende hala yok ama güncelleme alanlar varmış
11,0,3 version geldi ama bana gelmedi hala sabah yazmışlar donanımhaberde gördüm peki sen güncelleme aldıysan varmı sesli görüşme kayıdında bir gelişme ?Aynısı bende de oldu hemen arkasından 11.0.3 ve boyutu 1.9GB cepten ekran görüntüsü atamıyorum
Arkadaşlar avrupa surume ve global sürüme gelmez o özellik. Yasalardan dolayi kapatılmış. Sadece çin ve hindistan sürümünde bulabilirsiniz o özelliği11,0,3 version geldi ama bana gelmedi hala sabah yazmışlar donanımhaberde gördüm peki sen güncelleme aldıysan varmı sesli görüşme kayıdında bir gelişme ?