Rom Redmi Note 8 Pro Hindistan Kararlı 11.0.3.0 PGGINXM

t2301x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
15
bedrettin abi malum 168 saat süreyi bekliyorum cidden pazar günü bootloader silince zaten tamamen resetlenmiyor mu cihaz hesaplar filan!

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
bedrettin abi malum 168 saat süreyi bekliyorum cidden pazar günü bootloader silince zaten tamamen resetlenmiyor mu cihaz hesaplar filan!
Yok kardeşim mi hesaptan çıkmayınca girişte doğrulama ister. Bl kilidi açma işinden önce hesaptan çıkarsın garanti olur. Sonra gönül rahatlığı ile twrp ve temiz kurulum

t2301x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
15
Yok kardeşim mi hesaptan çıkmayınca girişte doğrulama ister. Bl kilidi açma işinden önce hesaptan çıkarsın garanti olur. Sonra gönül rahatlığı ile twrp ve temiz kurulum
zaten bir işe yaramıyor mi hesabı şimdi cıkış yaparsam da olurmu google filan . aşagıdaki linke güvendim ona bakıp yapacağım zaten romu indirdim benim pc ye attım bile hazır bekliyor

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
zaten bir işe yaramıyor mi hesabı şimdi cıkış yaparsam da olurmu google filan .
Eğer kullanmıyorsan çık ama güvenlik açısından bir hesap bağlı dursun. Ha birde açılış kilidin varsa onları da sıfırlarsın. (pin kodu değil, güvenlik kilidi, parmak izi, yüz tanıma vs.)

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam unlock için geliştirici seçeneklerinden hesabı eklediğimizde kesinlikle cikis yapmayın diyor uygulama.

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Hocam unlock için geliştirici seçeneklerinden hesabı eklediğimizde kesinlikle cikis yapmayın diyor uygulama.
Sorun olmuyor şifreniz ve mailiniz bilindikten sonra kurulum esnasında yeniden giriş yapıyorsunuz.

t2301x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
15
ben şu şekilde yaptım hesap ile girdim unlock kayıt yaptırdım 168 saat verdi ama ben pazar direk pc ile bağlanıp direk mi hesabıma girip unlock tıklayınca silecek diye planlıyorum bu sebeple hiç bir hesaptan çıkış yapmadım telefonda !

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
zaten bir işe yaramıyor mi hesabı şimdi cıkış yaparsam da olurmu google filan . aşagıdaki linke güvendim ona bakıp yapacağım zaten romu indirdim benim pc ye attım bile hazır bekliyor

Çıkış yapmayın tekrar beklemek zorunda kalabilirsiniz

Üst Alt