Yok kardeşim mi hesaptan çıkmayınca girişte doğrulama ister. Bl kilidi açma işinden önce hesaptan çıkarsın garanti olur. Sonra gönül rahatlığı ile twrp ve temiz kurulumbedrettin abi malum 168 saat süreyi bekliyorum cidden pazar günü bootloader silince zaten tamamen resetlenmiyor mu cihaz hesaplar filan!
zaten bir işe yaramıyor mi hesabı şimdi cıkış yaparsam da olurmu google filan . aşagıdaki linke güvendim ona bakıp yapacağım zaten romu indirdim benim pc ye attım bile hazır bekliyorYok kardeşim mi hesaptan çıkmayınca girişte doğrulama ister. Bl kilidi açma işinden önce hesaptan çıkarsın garanti olur. Sonra gönül rahatlığı ile twrp ve temiz kurulum
Eğer kullanmıyorsan çık ama güvenlik açısından bir hesap bağlı dursun. Ha birde açılış kilidin varsa onları da sıfırlarsın. (pin kodu değil, güvenlik kilidi, parmak izi, yüz tanıma vs.)zaten bir işe yaramıyor mi hesabı şimdi cıkış yaparsam da olurmu google filan .
Hocam unlock için geliştirici seçeneklerinden hesabı eklediğimizde kesinlikle cikis yapmayın diyor uygulama.Yok kardeşim mi hesaptan çıkmayınca girişte doğrulama ister. Bl kilidi açma işinden önce hesaptan çıkarsın garanti olur. Sonra gönül rahatlığı ile twrp ve temiz kurulum
Sorun olmuyor şifreniz ve mailiniz bilindikten sonra kurulum esnasında yeniden giriş yapıyorsunuz.Hocam unlock için geliştirici seçeneklerinden hesabı eklediğimizde kesinlikle cikis yapmayın diyor uygulama.
Yok hocam unlock olup olmaması açısından dedim.Sorun olmuyor şifreniz ve mailiniz bilindikten sonra kurulum esnasında yeniden giriş yapıyorsunuz.
Tabi unlock esnasında çıkılmayacak, o hesabı tanıyarak unlock oluyor.Yok hocam unlock olup olmaması açısından dedim.
ben şu şekilde yaptım hesap ile girdim unlock kayıt yaptırdım 168 saat verdi ama ben pazar direk pc ile bağlanıp direk mi hesabıma girip unlock tıklayınca silecek diye planlıyorum bu sebeple hiç bir hesaptan çıkış yapmadım telefonda !Hocam unlock için geliştirici seçeneklerinden hesabı eklediğimizde kesinlikle cikis yapmayın diyor uygulama.
Çıkış yapmayın tekrar beklemek zorunda kalabilirsinizzaten bir işe yaramıyor mi hesabı şimdi cıkış yaparsam da olurmu google filan . aşagıdaki linke güvendim ona bakıp yapacağım zaten romu indirdim benim pc ye attım bile hazır bekliyor
Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım
GÜNCELLEME: 25.06.2021 Konuya ilgi gösterip ilgilenen ve takipçisi olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde 100 sayfalık konu oluşmuş vaziyette. Bir çok arkadaşım olmadığından yapamadığından hata verdiğinden bahsetmiş işte programın iyi tarafı da burada çünkü hiç kimse telefonumu bozdu...forum.miuiturkiye.net