Beklemede olacağım. Telefonu aldığımdan beri tek sıkıntım kamera uygulamasının kötülüğü oldu.Sorun rom ile alakalı sanırım hocam. Yeni bir gcam arayışı içindeyiz. bulduğumuzda paylaşacağız.
Beklemede olacağım. Telefonu aldığımdan beri tek sıkıntım kamera uygulamasının kötülüğü oldu.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirŞöyle bir site var büyük ihtimalle sizde biliyorsunuzdur. Yarın yukardan başlayıp teker teker deneyecem valla
Fotoğrafın işleme süresi dolduktan sonra stock galeriden baktığınızda görünmüyormu hocam?Yani şöyle diyeyim hocam, 10 resim çekiyorsam 7 si kayboluyor. Özellikle gece modunda çekilen resimler.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görünmüyor hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirİlk önce bunu denerseniz daha iyi olacaktır hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBuradada config dosyaları var.
Fotoğrafın işleme süresi dolduktan sonra stock galeriden baktığınızda görünmüyormu hocam?
Ayrıca gece modunu açınca programdan atıyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirİlk önce bunu denerseniz daha iyi olacaktır hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBuradada config dosyaları var.
Fotoğrafın işleme süresi dolduktan sonra stock galeriden baktığınızda görünmüyormu hocam?
Config yüklemenize rağmen atıyor mu hocam?Ayrıca gece modunu açınca programdan atıyor
Evet atıyor hocamConfig yüklemenize rağmen atıyor mu hocam?
O zaman hepsini denemekten başka çare kalmıyor hocam. Ben arıyorum fakat henüz denk gelmedim bu konudaki kadar düzgününe.Evet atıyor hocam
Denerim hocam tşk ederimO zaman hepsini denemekten başka çare kalmıyor hocam. Ben arıyorum fakat henüz denk gelmedim bu konudaki kadar düzgününe.