- Adım
- Şamil
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 11
Dostum trcamda xml yükleme menüsü açılmıyor siyaha iki kere tıklayınca xml dosyalarını nasıl seçicez
Dosya yöneticisi açın, trCamera klasörünü bulun yoksa siz yeni klasör ekleyin. trCamera klasörünün içinde XMLConfigs klasörü açın varsa sorun yok. Configs dosyasını buraya atın. Sonra talimattaki çift tıklamayı yaparak kurabilirsiniz.Dostum trcamda xml yükleme menüsü açılmıyor siyaha iki kere tıklayınca xml dosyalarını nasıl seçicez
Bazı kahramanlar pelerin takmazDosya yöneticisi açın, trCamera klasörünü bulun yoksa siz yeni klasör ekleyin. trCamera klasörünün içinde XMLConfigs klasörü açın varsa sorun yok. Configs dosyasını buraya atın. Sonra talimattaki çift tıklamayı yaparak kurabilirsiniz.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En iyi xml hangisi hepsini denemiyim tek tek şimdiDosya yöneticisi açın, trCamera klasörünü bulun yoksa siz yeni klasör ekleyin. trCamera klasörünün içinde XMLConfigs klasörü açın varsa sorun yok. Configs dosyasını buraya atın. Sonra talimattaki çift tıklamayı yaparak kurabilirsiniz.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konudaki XML den ben memnunum ama bazen saf haliyle kullanıyorum. Tamamen tercih hocam, zevke bağlıBazı kahramanlar pelerin takmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En iyi xml hangisi hepsini denemiyim tek tek şimdi
Hangi romdasınız hocam?Uygulama benim telefonumda rezalet bu arada. Kasmalar var mercek değiştirirken kapanıp açılıyor. Fotoğraf kaliteside iyi değil.
Merhaba hocam bahsettiğiniz sürüm gayet güzel. Bu sürümü tercih etmemin sebebi Portre fotoğrafı çekince ayrı bir klasör açmayı engelleyip direk DCIM içine fotoğrafları atması, Google fotoğrafları varsayılan galeri uygulaması olarak kullanmak. Tek sorunu Flash çalışmıyor kamera modundayken, videoda sorun yok.Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB.
Telefonum için kullandığım;
GCam:
-GCam_RN8P_Wyroczen_7.3.020_2.0.apk
Yapılandırma dosyası:
-wyroczen_rn8pro_3.xml
Çok memnunum. Kendi kamerasından hem resim, hem de video olarak kat kat daha kaliteli çekimler yapabiliyor.
Daha yeni olan trCameraV5_RN8P_Wyroczen.apk yı yükleyen ve sonucunu alan arkadaşlar bizlere yardımcı olabilir mi? Yani diğerini silip bu yeni versiyonu yükleyebilir miyiz?.. Teşekkürler...
Hocam şuan hangi romdasiniz?Merhaba hocam bahsettiğiniz sürüm gayet güzel. Bu sürümü tercih etmemin sebebi Portre fotoğrafı çekince ayrı bir klasör açmayı engelleyip direk DCIM içine fotoğrafları atması, Google fotoğrafları varsayılan galeri uygulaması olarak kullanmak. Tek sorunu Flash çalışmıyor kamera modundayken, videoda sorun yok.
Bu sürümü yüklemek için şu an kullandığınız Gcam'i silmeniz ardından bunu yüklemeniz lazım. Beğenmezseniz zaten silip eskisine dönersiniz
Stock Endonezyaya Android 9'a döndüm hocam.Hocam şuan hangi romdasiniz?