Gcam [Redmi Note 8 Pro] Google Kamera 7.2.010 - trCamera v5

Progeneral

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Şamil
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
11
Dostum trcamda xml yükleme menüsü açılmıyor siyaha iki kere tıklayınca xml dosyalarını nasıl seçicez

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
Dostum trcamda xml yükleme menüsü açılmıyor siyaha iki kere tıklayınca xml dosyalarını nasıl seçicez
Dosya yöneticisi açın, trCamera klasörünü bulun yoksa siz yeni klasör ekleyin. trCamera klasörünün içinde XMLConfigs klasörü açın varsa sorun yok. Configs dosyasını buraya atın. Sonra talimattaki çift tıklamayı yaparak kurabilirsiniz.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Progeneral

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Şamil
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
11
Dosya yöneticisi açın, trCamera klasörünü bulun yoksa siz yeni klasör ekleyin. trCamera klasörünün içinde XMLConfigs klasörü açın varsa sorun yok. Configs dosyasını buraya atın. Sonra talimattaki çift tıklamayı yaparak kurabilirsiniz.

Bazı kahramanlar pelerin takmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En iyi xml hangisi hepsini denemiyim tek tek şimdi

luthien

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Bilgisayar Müh.
Konular
4
Uygulama benim telefonumda rezalet bu arada. Kasmalar var mercek değiştirirken kapanıp açılıyor. Fotoğraf kaliteside iyi değil.

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
Bazı kahramanlar pelerin takmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En iyi xml hangisi hepsini denemiyim tek tek şimdi
Konudaki XML den ben memnunum ama bazen saf haliyle kullanıyorum. Tamamen tercih hocam, zevke bağlı

canbulut

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şakir Öge
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
0
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB.
Telefonum için kullandığım;
GCam:
-GCam_RN8P_Wyroczen_7.3.020_2.0.apk
Yapılandırma dosyası:
-wyroczen_rn8pro_3.xml

Çok memnunum. Kendi kamerasından hem resim, hem de video olarak kat kat daha kaliteli çekimler yapabiliyor.

Daha yeni olan trCameraV5_RN8P_Wyroczen.apk yı yükleyen ve sonucunu alan arkadaşlar bizlere yardımcı olabilir mi? Yani diğerini silip bu yeni versiyonu yükleyebilir miyiz?.. Teşekkürler...

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB.
Telefonum için kullandığım;
GCam:
-GCam_RN8P_Wyroczen_7.3.020_2.0.apk
Yapılandırma dosyası:
-wyroczen_rn8pro_3.xml

Çok memnunum. Kendi kamerasından hem resim, hem de video olarak kat kat daha kaliteli çekimler yapabiliyor.

Daha yeni olan trCameraV5_RN8P_Wyroczen.apk yı yükleyen ve sonucunu alan arkadaşlar bizlere yardımcı olabilir mi? Yani diğerini silip bu yeni versiyonu yükleyebilir miyiz?.. Teşekkürler...
Merhaba hocam bahsettiğiniz sürüm gayet güzel. Bu sürümü tercih etmemin sebebi Portre fotoğrafı çekince ayrı bir klasör açmayı engelleyip direk DCIM içine fotoğrafları atması, Google fotoğrafları varsayılan galeri uygulaması olarak kullanmak. Tek sorunu Flash çalışmıyor kamera modundayken, videoda sorun yok.

Bu sürümü yüklemek için şu an kullandığınız Gcam'i silmeniz ardından bunu yüklemeniz lazım. Beğenmezseniz zaten silip eskisine dönersiniz :)

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhaba hocam bahsettiğiniz sürüm gayet güzel. Bu sürümü tercih etmemin sebebi Portre fotoğrafı çekince ayrı bir klasör açmayı engelleyip direk DCIM içine fotoğrafları atması, Google fotoğrafları varsayılan galeri uygulaması olarak kullanmak. Tek sorunu Flash çalışmıyor kamera modundayken, videoda sorun yok.

Bu sürümü yüklemek için şu an kullandığınız Gcam'i silmeniz ardından bunu yüklemeniz lazım. Beğenmezseniz zaten silip eskisine dönersiniz :)
Hocam şuan hangi romdasiniz?

Üst Alt